Toimitamme kehitysmaiden sairaaloihin toimivia käytöstä poistuneita tavaroita, kuten sairaalasänkyjä, erilaisia laitteita sekä muita sairaala tarvikkeita. Nämä tavarat saattavat usein hyödyttää heitä, joille terveydenhuollon saatavuus ei ole itsestäänselvyys.

Lähetimme joulukuussa 2019 humanitaariseen apuun Kehitysmaan sairaaloihin itäiseen Afrikkaan kaksi rekallista sairaalatarvikkeita (sairaalasänkyjä, pyörätuoleja, keskoskaappeja, steriilejä kirurgisia instrumentteja, erilaisia proteeseja, laboratoriovälineitä, kirurgisia FFP2/FFP3 maskeja jne.)

Erityiskiitokset lahjoituksista Kir-Fix Oy, HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala ja muille yksityishenkilöille, jotka olivat projektissa mukana! Tavarat tulevat auttamaan lukuisia potilaita, lapsia ja vanhuksia, joiden terveydenhuollon saatavuus ei ole itsestäänselvyys.

Jos sinulta, tai yksiköltäsi löytyy ylimääräisiä sairaalatarvikkeita, joille ei ole käyttöä niin välitämme ne mielellämme sopiviin kohteisiin.

Alla joitakin kuvia joulukuussa lähteneistä sairaalatarvikkeista, jotka ovat saapuneet perille ja otettu hyötykäyttöön.