Medipulssi logo

Työterveyspalvelut

Lääkäriasema Medipulssin tavoitteena on tukea työnantajaa ja työntekijöitä hyvän terveyden ylläpitämisessä. Työterveyspalvelumme on helppo räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Lakisääteinen ennaltaehkäisevä työterveys

Lakisääteinen työterveys tulee järjestää saman tien, kun palkkaat ensimmäisen työntekijän. Työterveys tulee järjestää myös osa-aikaiselle ja määräaikaiselle työntekijälle.

Lakisääteinen työterveys sisältää ennaltaehkäisevät terveyspalvelut, kuten työpaikkaselvityksen, terveystarkastukset sekä työkyvyn arvioinnin ja seurannan.

Medipulssi

Sairaanhoidon palvelut

Työterveyssopimus voi sisältää lakisääteisten työterveyspalveluiden lisäksi yleislääkäritasoisen sairaanhoidon sekä laboratorio- ja muut kuvantamistutkimukset. Työnantajalla on myös mahdollisuus laajentaa työterveyssopimusta koskemaan erikoislääkärin konsultaatioita.

Sairaanhoidon palveluiden laajuus sovitaan työnantajakohtaisesti. Kela korvaa työnantajalle työterveyden sairaanhoidon kustannuksista 50% tietyin ehdoin. Täytämme puolestasi Kelan korvaushakemuksen.

Työterveydessämme sairaanhoidon tavoitteena on tarjota työntekijälle työkykyä tukevaa hoitoa, mikä tukee pitkää työuraa. Lisäksi työntekijällä on mahdollisuus saada sairaanhoitoa nopeasti ja vaivattomasti, jolloin työhön paluu on sujuvaa ja mutkatonta. 

Sairaanhoidon tasot

Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi on mahdollisuus valita seuraavista sairaanhoidon tasoista:

Perustason sairaanhoito 

  • yleislääkäritasoinen sairaanhoito
  • yleislääkärin tekemät sairaanhoitoon liittyvät toimenpiteet lääkäriasemalla
  • yleislääkärin lähetteellä laboratorio- ja kuvantamistutkimukset (natiiviröntgentutkimukset)
  • sairaanhoitajan antama sairaanhoito (ei Kela-korvattavaa)
  • työterveyshoitajan antama hoito


Laaja sairaanhoito

Edellisten lisäksi erikoislääkärin konsultaatiot max. 3 käyntiä/sairastumiskerta, sekä erikoislääkäritasoiset laboratorio- ja kuvantamistutkimukset (kuten tähystykset, ultraäänitutkimukset). Yleislääkäritasoiset toimenpiteet. 

Sairaanhoitosopimusten sisältöä voidaan muokata yrityksen tarpeiden pohjalta.

Ajanvaraus

Työterveyshoitaja- ja lääkäri ottavat vastaan vain ajanvarauksella.  Ajan voi varata puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina  arkisin klo 8–16 numerosta 050 323 3300 tai meidän ajanvarausjärjestelmämme kautta. Otamme ajanvarauksella vastaan potilaita ma-pe klo 8-20 ja la-su klo 10-20.

Vastaanotto Medipulssi