fbpx

Kotihoidon lääkäreitä Helsinkiin

Helsingin kotihoidon lääkärit –yksikössä on työmahdollisuuksia geriatrisesta työstä kiinnostuneille lääkäreille.

Kotihoidon työssä lääkärit tekevät laajoja lääketieteellisiä (geriatrisia) kokonaisarviointeja. Työtä tehdään yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa- Kotihoidon tavoitteena on mahdollistaa potilaan kotona asuminen esimerkiksi arvioimalla lääkityksen hyödyt ja haitat, kaatumisriski ja muistisairauden oireiden lievityksen mahdollisuudet. Työtä tehdään kotihoidossa asiakkaan luona, Helsingin kaupungin Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa (arviointi ja kuntoutusosastot, pitkäaikainen hoiva). Työpiste / työpisteet määritellään tarpeiden mukaan ja niitä voi olla useampia. Työn on lähtökohtaisesti kokoaikaista, mutta myös osa-aikaisuudesta voidaan tilanteen mukaan neuvotella. Tässä tapauksessa kokonaisten työpäivien määrä viikossa on vähintään kolme. Potilastietojärjestelmänä toimii Apotti.

Joustava tiimimme on tukenasi kaikissa käytännön asioiden selvittämisessä, jotta sinä voit keskittyä nimenomaan potilastyöhön. Käytössäsi on myös vastuulääkäriemme tarjoama perehdytys työpisteeseen sekä konsultaatiotuki haastavampien potilastapausten varalle. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyisen palkkauksen.

Tehtävä: Kotihoito
Sijainti: Helsinki
Koulutus: LK5 / LL
Työsuhteen luonne: kokoaikainen
Työaika: ma-to klo 8-15:45 ja pe klo 8-15:15
Työn aloitus: sovittavissa
Työn kesto: sovittavissa
Palkka: tuntipalkka

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuit paikasta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.