Medipulssi logo

Yleislääkäri

Lääkärimme ovat läsnä ja kuuntelevat

Lääkärimme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka kuuntelevat sinua ja ovat läsnä. Jos haluat päästä lääkärin vastaanotolle nopeasti, niin varaa aika meille.

Milloin kannattaa varata aika yleislääkärille?

Terveysongelmia ei kannata jäädä kotiin potemaan, vaan vastaanotolle kannattaa tulla mahdollisimman nopeasti. Yleislääkärin vastaanotolla hoituvat esimerkiksi:

  • akuutit tulehdukset 
  • erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat
  • iho-oireet
  • vatsavaivat
  • pitkäaikaissairauksien seuranta ja hoito
  • kirurgiset pientoimenpiteet, kuten luomenpoistot, paiseiden avaus, nivelpunktiot, varpaankynnenpoisto, haavat sekä niiden ompelu ja seuranta
  • todistukset ja lausunnot, kuten ajokorttitodistus, T-lausunto, B ja C-lausunnot, varusmiespalveluksen todistukset, sairauslomatodistus, todistus terveydentilasta esim. työnantajalle

Hintoihin lisätään toimistomaksu 11 €.                             

Yleislääkärin toimenpiteet        Hinta Hinta Kela-korvauksen jälkeen
Yleislääkärin vastaanotto 20 min 57 € 48 €
Yleislääkärin vastaanotto 30 min       83 € 72 €
Luomen poisto 170 € 160 €
Ihomuutoksen poisto 170 € 160 €
Haavan ompelu 150 € 140 €

Katso kaikki hinnat>>>

Varaa aika yleislääkärin vastaanotolle joko nettiajanvarauksesta tai puhelimitse 050 323 3300.

Meidän mielestämme kaikilla pitäisi olla pääsy laadukkaaseen terveydenhuoltoon mahdollisimman edullisesti. Palvelumme ovat kustannustehokkaita, eikä meillä ole piilokuluja. 

Yleislääkärin vastaanotolle edullisesti

Lääkärin vastaanoton hinta määrittyy vastaanottoon käytetyn ajan mukaan. Lääkärikäynti (20 min) maksaa 48 euroa, kun hinnasta on vähennetty Kela-korvaus. Hintaan lisätään 11 euron toimistomaksu. Toimenpiteistä laskutetaan erikseen.

Katso hinnat >>

Yleislääkärimme ovat kokeneita, joten useimmat vaivat hoituvat yleislääkärin vastaanotolla. Kokemuksemme mukaan erikoislääkäriä tarvitsee vain tietyissä välttämättömissä vaivoissa, joten asiakkaalla säästyy rahaa. Saat meiltä tarvittaessa myös lähetteen erikoislääkärille.

Hyvä palvelu on meille tärkeää

Meille luotettava ja lämminhenkinen palvelu on sydämen asia. Yleislääkärimme ovat vastaanotolla läsnä asiakasta varten. He pitävät  huolen, että saat tarvitsemasi avun.

Tutustu lääkäreihimme >>

Miten valmistaudun lääkärin vastaanotolle?

Jos sinua on hoidettu aiemmin muualla, niin ota vastaanotolle mukaan aiemmat laboratorio- ja röntgentutkimustulokset sekä sairauskertomukset.  Ota myös mukaan lista tämänhetkisistä lääkkeistä ja Kela-korttisi.

Miten perun tai siirrän aikani?

Voit perua tai siirtää ajanvarauksen veloituksetta, kun peruutus tehdään edellisenä päivänä kello 8–16 tai viikonloppuna klo 10-16 puhelimitse numeroon 050 323 3300. Jos et peruuta aikaa, niin joudumme veloittamaan koko vastaanottokäynnin hinnan.