Yleislääkäri

Lääkärimme ovat läsnä ja kuuntelevat

Lääkärimme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka kuuntelevat sinua ja ovat läsnä. Jos haluat päästä lääkärin vastaanotolle nopeasti, niin varaa aika meille.

Milloin kannattaa varata aika yleislääkärin vastaanotolle?

Terveysongelmia ei kannata jäädä kotiin potemaan, vaan vastaanotolle kannattaa tulla mahdollisimman nopeasti. Yleislääkärin vastaanotolla hoidetaan esimerkiksi:

  • akuutit tulehdukset 
  • erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat
  • iho-oireet
  • pitkäaikaissairauksien seuranta ja hoito
  • kirurgiset pientoimenpiteet, kuten luomenpoistot, paiseiden avaus, nivelpunktiot, varpaankynnenpoisto, haavat sekä niiden ompelu ja seuranta
  • todistukset ja lausunnot, kuten ajokorttitodistus, T-lausunto, B ja C-lausunnot, varusmiespalveluksen todistukset, sairauslomatodistus, todistus terveydentilasta esim. työnantajalle.

Hintoihin lisätään toimistomaksu 11 €.                             

Yleislääkärin toimenpiteet        Hinta Hinta Kela-korvauksen jälkeen
Yleislääkärin vastaanotto 20 min 57 € 48 €
Yleislääkärin vastaanotto 30 min       83 € 72 €
Luomen poisto 170 € 160 €
Ihomuutoksen poisto 170 € 160 €
Haavan ompelu 150 € 140 €

Katso kaikki hinnat>>>

Varaa aika yleislääkärin vastaanotolle joko nettiajanvarauksesta tai puhelimitse 050 323 3300.

Yleislääkärin vastaanotto edulliseen hintaan

Lääkärin vastaanoton hinta määrittyy vastaanottoon käytetyn ajan mukaan. Lääkärikäynti (20 min) maksaa 48 euroa, kun hinnasta on vähennetty Kela-korvaus. Hintaan lisätään 11 euron toimistomaksu. Toimenpiteistä laskutetaan erikseen.

Katso hinnat >>

 Ajatuksenamme on, että kaikilla pitäisi olla pääsy laadukkaaseen terveydenhuoltoon mahdollisimman edullisesti. Palvelumme ovat kustannustehokkaita, eikä meillä ole piilokuluja. 

Lääkärimme huolehtivat sinusta

Lääkärimme ovat lämminhenkisiä terveydenhuollon ammattilaisia ja he ovat vastaanotolla läsnä asiakasta varten. He pitävät  huolen, että saat tarvitsemasi avun.

Tutustu lääkäreihimme >>

Yleislääkärimme ovat kokeneita, joten useimmat vaivat hoituvat yleislääkärin vastaanotolla. Kokemuksemme mukaan erikoislääkäriä tarvitsee vain tietyissä välttämättömissä vaivoissa, joten asiakkaalla säästyy rahaa. Saat meiltä tarvittaessa myös lähetteen erikoislääkärille.

Miten valmistaudun lääkärin vastaanotolle?

Jos sinua on hoidettu aiemmin muualla, niin ota vastaanotolle mukaan aiemmat laboratorio- ja röntgentutkimustulokset sekä sairauskertomukset.  Ota myös mukaan lista tämänhetkisistä lääkkeistä ja Kela-korttisi.

Miten perun tai siirrän aikani?

Voit perua tai siirtää ajanvarauksen veloituksetta, kun peruutus tehdään edellisenä päivänä kello 8–16 tai viikonloppuna klo 10-16 puhelimitse numeroon 050 323 3300. Jos et peruuta aikaa, niin joudumme veloittamaan koko vastaanottokäynnin hinnan.