fbpx

Työterveys­palvelut

Lääkäriasema Medipulssin tavoitteena on tukea työnantajaa ja työntekijöitä hyvän terveyden ylläpitämisessä. Työterveyspalvelumme on helppo räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Yhteinen asiakkuuden ja
palveluiden suunnittelu

Saavuttaaksemme parhaimman mahdollisen yhteistyön meille on tärkeää tuntea yritys ja sen tarpeet. Sen vuoksi panostamme suunnitteluun etukäteen. Työpaikkakäynti- ja selvitys antavat työterveyspalveluille kattavan kuvan työpaikan tarpeista ja olosuhteista, joiden perusteella laaditaan tavoitteet ja toimintasuunnitelma.

Medipulssi
Medipulssi

Työterveys­painotteinen sairaanhoito

Työterveyssopimus voi sisältää lakisääteisten työterveyspalveluiden lisäksi yleislääkäritasoisen sairaanhoidon sekä laboratorio- ja muut kuvantamistutkimukset. 

Työterveyspainotteisen sairaanhoidon painopiste on erityisesti ennaltaehkäisyssä ja työkyvyn ylläpitämisessä. Sairaanhoidon palveluiden laajuus voidaan sopia työnantajakohtaisesti. Kela korvaa työnantajalle työterveyspainotteisen sairaanhoidon kustannuksista 50% tilikauden päättymisen jälkeen. Me Medipulssilla täytämme  sinun puolestasi kaikki korvaushakemukset.

Työterveyspainotteinen sairaanhoidon tavoitteena on tarjota työntekijälle työkykyä tukevaa hoitoa, mikä tukee pitkää työuraa. Lisäksi työntekijällä on mahdollisuus saada sairaanhoitoa nopeasti ja vaivattomasti, jolloin työhön paluu on sujuvaa ja mutkatonta. 

Medipulssi

Terveystarkastukset

Terveystarkastuksessa kartoitetaan työntekijän terveydellinen tilanne kokonaisvaltaisesti, jotta työterveyshuolto voi tukea työhyvinvoinnin ylläpitämisessä ja tunnistaa tarvittavat hoitotoimenpiteet. 

Terveystarkastukset ja niiden tarpeet määritellään yhteistyössä työnantajan kanssa. Autamme määrittämään ne työtehtävät, jotka aiheuttavat työntekijälle erityistä sairastumisen vaaraa. Terveystarkastuksissa voidaan käyttää sähköistä kyselyä, jolla pyritään ennaltaehkäisemään työn aiheuttamia terveyshaittoja.

Ryhmätoiminta ja
kouluttaminen

Lääkäriasema Medipulssi tarjoaa myös ryhmätoimintaa ja koulutuksia yrityksen ja työyhteisön tarpeiden mukaan. Ryhmätoimintaa voi olla erilaiset jälkipuinnit tai luennot työpaikkaa erityisesti kuormittavista tekijöistä. Jokainen sessio räätälöidään työyhteisön kanssa yhteistyössä, jotta toiminta vastaisi mahdollisimman hyvin tarvetta. 

Medipulssi-koulutukset-laakari-yahya.jpg
Vastaanotto Medipulssi

Ajanvaraus

Työterveyshoitaja- ja lääkäri ottavat vastaan vain ajanvarauksella.  Ajan voi varata puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina  arkisin klo 8–16 numerosta 050 323 3300 tai meidän ajanvarausjärjestelmämme kautta. Otamme ajanvarauksella vastaan potilaita ma-pe klo 8-20 ja la-su klo 10-20.

Tämä sivusto käyttää evästeitä mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.