Medipulssi logo

Lääkäreille

 Medipulssin lääkäreiden rekrytointintoiminta  on siirtynyt Laatupäivystykselle. 

Laatupäivystyksen kautta tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä joko pidempää sijaisuutta, lyhyttä jaksoa tai yksittäisiä päiviä sinulle sopivina ajankohtina päivystyspisteissä eripuolilla Suomea. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, konsultaatiotuen ja henkilökohtaisen perehdytyksen.  Lisäksi järjestämme säännöllisesti maksuttomia koulutuksia. Koulutukset ovat olleet hyvin suosittuja ja Laatupäivystyksen lääkärinä sinulla on niihin ensisijainen pääsy.

Odotamme sinulta kiinnostusta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja huolellisuutta sekä ennen kaikkea halua oppia ja kehittyä alallasi.

Laatupäivystyksen viisi etua:

Ammatillisen kehityksen tukeminen

Panostamme perehdytykseen ja järjestämme säännöllisesti koulutuksia. Koulutuksemme ovat todella suosittuja ja  Laatupäivystyksen lääkärinä sinulla on niihin ensisijainen pääsy.

Joustava palvelu

Olemme pieni ja ketterä tiimi, jonka tuki on käytössäsi joustavasti myös toimistotuntien ulkopuolella. Autamme majoituksessa, kuljetuksessa sekä muissa käytännön asioissa, jotta sinä voit keskittyä potilastyöhön.

Kilpailukykyinen palkka

Hyvä palkka, parempi mieli. Ammattilaiset ansaitsevat työpanoksestaan reilun korvauksen. 

Sopivasti töitä sopivaan aikaan

Tarjoamme lyhyitä ja pidempiä työjaksoja sekä yksittäisiä vuoroja, jotka pyrimme neuvottelemaan juuri sinulle sopivaan ajankohtaan.

Konsultaatiotuki

Mikäli potilastilanne mietityttää, niin ei hätää! Luomme jokaiselle lääkärillemme sähköisen konsultaatiotukiryhmän. Siellä sinua palvelevat kolme kokenutta vastuulääkäriämme. 

Laatupäivystyksen lääkärit

Laatupäivystys tarjoaa työmahdollisuuksia lääkäreille ja lääketieteen kandidaateille sekä yksityisen että julkisen terveydenhuollon parissa. Lääkärimme työskentelevät pääosin terveysasemilla sekä terveyskeskusten ja sairaaloiden vuodeosastoilla tai päivystyspisteissä. Meille on erityisen tärkeää tukea lääkäreidemme ammatillista kehittymistä sekä löytää jokaiselle omanlainen urapolku. Järjestämme säännöllisesti avoimia koulutuksia, joissa osallistujat pääsevät kehittämään heidän lääketieteellistä osaamistaan.

Vastuulääkäri Mahba Mohamed

Mahba on keuhkosairauksiin erikoistuva lääketieteen lisensiaatti. Hänellä on kokemusta yleislääkärin työn lisäksi sairaalatyöstä sisätaudeilla, keuhkosairauksilla ja kirurgialla. Akuutit päivystystilanteet, kroonisten sairauksien hoito sekä seuranta ja pienkirurgiset toimenpiteet kuuluvat Mahban osaamisalueisiin.

tutustu lääkäriin »

Vastuulääkäri Abdulsamet Simsek

Abdulsamet Simsek on radiologiaan erikoistuva lääketieteen lisensiaatti, Medipulssin vastuulääkäri sekä yksi perustajajäsenistä. Simsekin erityisosaamiseen kuuluu mm. ultraäänen käyttö, erilaisten kiputilojen hoito, infektioiden hoito, ihottumat sekä vuosikontrollit (esim. astma, diabetes, verenpainetauti).

tutustu lääkäriin »

Päivystävä lääkäri Kai Kauppinen

Kai on alkujaan Joensuusta kotoisin oleva kokenut sisätauteihin erikoistuva lääkäri ja Medipulssin luottopäivystäjä. Kai on uransa aikana työskennellyt monenlaisissa työympäristöissä. Lääkärin työn lisäksi Kai työstää lääketieteellistä tutkimusta ja väitöskirjaansa.

tutustu lääkäriin »

Vastuulääkäri Mohamed Yahya

Yahya on Turun yliopistosta valmistunut lääketieteen lisensiaatti. Lastentauteihin erikoistuvana lääkärinä hänellä on runsaasti kokemusta lasten parissa työskentelystä. Laajan päivystyskokemuksen lisäksi Yahyalla on kokemusta eri tehtävistä erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa.

tutustu lääkäriin »

Ota yhteyttä

Ole meihin yhteydessä täyttämällä alla oleva lomake.