Rokotukset

Meiltä saat rokotukset nopeasti ja edullisesti. Olit sitten lähdössä matkalle tai haluat influenssa- tai punkkirokotteen. Tutustu tarjontaamme ja varaa aika sairaanhoitajalle! 

Tarvitsetko matkailijarokotteen  vai kausirokotteen?

Influenssarokotuksia on tarjolla lokakuusta alkuvuoteen saakka, punkkirokotuksen saa heti kevään koittaessa eli maalis-huhtikuussa. TBE- eli punkkirokote ja influenssarokote ovat ns. kausirokotteita.

Matkailija voi tarvita hepatiitti A- ja B-rokotteen tai keltakuumerokotteen. Ennen matkaa on hyvä tarkistaa myös, onko jäykkäkouristusrokote (tetanus) voimassa. 

Meiltä saat myös vyöruusurokotteen kilpailukykyiseen hintaan.  Jos meiltä ei löydy tarvitsemaasi rokotetta, niin voimme kirjoittaa reseptin apteekkiin ja antaa rokotteen apteekkireissun jälkeen. 

Kun saavut rokotukseen, ota mukaan rokotustodistus, jos sellainen löytyy. Sairaanhoitaja tarkistaa aiemmat rokotuskerrat vastaanotolla. Tutustu rokotushinnastoon. 

Mitä jos joudut perumaan tai siirtämään ajan?

Voit siirtää tai perua veloituksetta ajanvarauksesi, kun teet sen viimeistään edellisenä päivänä kello 8–16  ja viikonloppuisin kello 10-16 puhelimitse numeroon 050 323 3300. Muutoin joudumme veloittamaan vastaanottokäynnin hinnan.