Yleislääkärin vastaanotto

Ihmisläheinen kohtaaminen

Lääkärimme Medipulssilla tarjoavat ihmisläheistä ja asiantuntevaa palvelua sopivaan hintaan. Medipulssin lääkärit ovat kokeneita ammattilaisia ja he keskittyvät asiakkaaseen. Voit olla varma, että he kuuntelevat sinua ja ovat läsnä. Jos haluat päästä lääkärin vastaanotolle nopeasti, niin varaa aikasi nyt.

Milloin kannattaa varata aika yleislääkärin vastaanotolle?

Terveysongelmia ei kannata jäädä kotiin potemaan, vaan varata aika ajoissa. Medipulssilta saat lääkärin vastaanottoajan nopeasti edulliseen hintaan. Yleislääkärin vastaanotolla hoidetaan esimerkiksi:

  • akuutit tulehdukset 
  • erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat
  • iho-oireet
  • pitkäaikaissairauksien seuranta ja hoito
  • kirurgiset pientoimenpiteet (esimerkiksi luomenpoistot, paiseiden avaus, nivelpunktiot, varpaankynnenpoisto, haavat sekä niiden ompelu ja seuranta)
  • todistukset ja lausunnot (esimerkiksi ajokorttitodistus, T-lausunto, B ja C-lausunnot, varusmiespalveluksen todistukset, sairauslomatodistus, todistus terveydentilasta esim. työnantajalle koti- tai ulkomaille)

Mitä yleislääkärin vastaanotto maksaa?

Lääkärin vastaanoton hinta määrittyy vastaanottoon käytetyn ajan mukaan. Tavanomainen lääkärikäynti (20 min) maksaa 48 euroa, kun hinnasta on vähennetty Kela-korvaus. Hintaan lisätään 11 euron toimistomaksu.

Katso hinnat >>

Medipulssi haluaa palvella asiakkaitaan kohtuulliseen hintaan. Ajatuksenamme on, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus laadukkaaseen terveydenhuoltoon edullisella hinnalla.

Lääkärimme

Medipulssin lääkärit ovat lämminhenkisiä terveydenhuollon ammattilaisia ja he ovat vastaanotolla läsnä asiakasta varten. Pidämme huolen, että saat tarvitsemaasi hoitoa.

Tutustu lääkäreihimme >>

Yleislääkärimme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, joten useimmat vaivat hoituvat yleislääkärin vastaanotolla. Kokemuksemme mukaan erikoislääkäriä tarvitsee vain tietyissä välttämättömissä vaivoissa, joten asiakkaalla säästyy rahaa. Saat meiltä tarvittaessa myös lähetteen erikoislääkärille.

Miten valmistaudun lääkärin vastaanotolle?

Ota vastaanotolle mukaan  aiemmat laboratorio- ja röntgentutkimustulokset sekä sairauskertomukset, jos sinua on hoidettu aiemmin muualla. Ota myös mukaan lista tämänhetkisistä lääkkeistä ja Kela-korttisi.