Medipulssi logo

Yleislääkärin vastaanotto

Lääkärimme ovat läsnä ja kuuntelevat

Medipulssin lääkärit tarjoavat ihmisläheistä ja asiantuntevaa palvelua kustannustehokkaasti. He ovat kokeneita ammattilaisia, jotka kohtaavat sinut inhimillisesti. Jos haluat päästä lääkärin vastaanotolle nopeasti, varaa aika meille.

Milloin varata aika yleislääkärin vastaanotolle?

Terveysongelmia ei kannata jäädä kotiin potemaan, vaan vastaanotolle kannattaa tulla mahdollisimman nopeasti. Yleislääkärin vastaanotolla hoidetaan esimerkiksi:

  • Akuutit tulehdukset 
  • Erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat
  • Iho-oireet
  • Pitkäaikaissairauksien seuranta ja hoito
  • Kirurgiset pientoimenpiteet, esimerkiksi luomenpoistot, paiseiden avaus, nivelpunktiot, varpaankynnen poisto, haavat sekä niiden ompelu ja seuranta)
  • Todistukset ja lausunnot, kuten ajokorttitodistus, T-lausunto, B- ja C-lausunnot, varusmiespalveluksen todistukset, sairauslomatodistus, todistus terveydentilasta esim. työnantajalle koti- tai ulkomaille.
 Yleislääkärin vastaanotto edulliseen hintaan

Lääkärin vastaanoton hinta määrittyy vastaanottoon käytetyn ajan mukaan. Lääkärikäynti (20 min) maksaa 60 euroa, kun hinnasta on vähennetty Kela-korvaus. Hintaan lisätään 21 euron toimistomaksu. Toimenpiteistä laskutetaan erikseen.

Katso hinnat >>

Yleislääkärimme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, joten useimmat vaivat hoituvat yleislääkärin vastaanotolla. Kokemuksemme mukaan erikoislääkäriä tarvitsee vain tietyissä välttämättömissä vaivoissa, joten asiakkaalla säästyy rahaa. Saat meiltä tarvittaessa myös lähetteen erikoislääkärille.

Lääkärimme huolehtivat sinusta

Lääkärimme ovat lämminhenkisiä terveydenhuollon ammattilaisia ja he ovat vastaanotolla läsnä asiakasta varten. He pitävät  huolen, että saat tarvitsemasi avun.

Tutustu lääkäreihimme >>

Miten valmistaudun lääkärin vastaanotolle?

Jos sinua on hoidettu aiemmin muualla, niin ota vastaanotolle mukaan aiemmat laboratorio- ja röntgentutkimustulokset sekä sairauskertomukset.  Ota myös mukaan lista tämänhetkisistä lääkkeistä ja Kela-korttisi.

Mitä jos jo varatun ajan joutuu perumaan tai siirtämään?

Voit siirtää tai perua veloituksetta ajanvarauksen viimeistään edellisenä päivänä kello 8–16 ja viikonloppuisin klo 10-16 puhelimitse numeroon 050 323 3300. Muutoin joudumme veloittamaan vastaanottokäynnin hinnan.