Medipulssi

Toimintatapamme

Lääkäriasema Medipulssilla Helsingin Malmilla sinua palvelee lämminhenkinen joukko terveydenhuollon ammattilaisia. Tarjoamme saumatonta palvelua ja pidämme huolen, että saat tarvitsemasi avun. 

Meiltä saat lääkärin ja sairaanhoitajan palveluiden lisäksi kattavat ultraääni- ja laboratoriopalvelut. 

Tarjoamme kustannustehokkaat terveyspalvelut, eikä meillä ei ole piilokuluja. Ajatuksenamme on, että laadukas terveydenhoito kuuluu ihan jokaiselle. 

Pyrimme kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä: meille on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi.

Meiltä saat myös asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja. Tarjoamme juuri sellaisen paketin, joka sopii yrityksesi tarpeisiin.

Yhteiskuntavastuumme

Yhteiskunta pyörii yritystoiminnan ansiosta. Tämän vuoksi näemme yhteiskuntavastuun erittäin tärkeänä osana yritystoimintaa.

Pyrimme määrätietoisesti rakentamaan kilpailukykyistä yritystä, joka on ihmisläheinen ja välittävä. Liiallinen voiton tavoittelu ei ole meidän päämäärämme, vaan tavoitteenamme on kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Toimintaamme ohjaa luotettavuus, lämminhenkisyys, hyvän tekeminen, reiluus ja kilpailukyky. Näiden arvojen ympärille on syntynyt lääkäriasema, jonka olemme nimenneet Medipulssiksi.