fbpx

Medipulssi

Olemme kolmen lääkärin perustama kotimainen yritys, jonka toiminta keskittyy seuraavien palvelujen tarjoamiseen:

  • Lääkäreiden rekrytointi ja resursointi
  • Työterveyshuolto
  • Lääkäriasema

Lääkäreiden rekrytointi
ja resursointi

Työllistämme tällä hetkellä lääkäreitä ja lääketieteen kandidaatteja eri puolella Suomea. Työskentelemme myös itse yrityksen välittäminä lääkäreinä eri päivystyspisteissä. Pyrimme tällä tavalla saamaan ajankohtaista tietoa työskentelyolosuhteista ja keräämään arvokasta tietoa asiakkaidemme tarpeista.

Meiltä löytyy erityisosaamista kirurgian, radiologian ja lastentautien osa-alueista. Tämän lisäksi omaamme vuosien kokemuksen sisätautien ja yleislääketieteen päivystyksien parissa työskentelystä. Järjestämme säännöllisesti avoimia koulutuksia, joissa osallistujat pääsevät kehittämään heidän lääketieteellistä osaamistaan.

Työterveyshuolto

Olemme luotettava kumppani, kun yritys tai yhdistys miettii työterveydenhuollon hankintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä työterveydenhuoltoa yrittäjiltä yrittäjille. Siitä ei ole pitkä aika, kun olemme itse olleet työterveysasiakkaina. Meillä on ajan tasalla oleva ymmärrys siitä, mitä yrittäjät arvostavat työterveydessä:

Selkeä hinnoittelu –  tiedät mitä maksat ja mistä

Byrokratian minimointi – hoidamme kelakorvaushakemukset ja säästämme sinulta aikaa ja vaivaa

Keskitymme olennaiseen – tarjoamme vain niitä palveluita, joille teillä on käyttöä

Lääkäriasema

Lääkäriasemallamme sinua palvelee lämminhenkinen joukko terveydenhuollon ammattilaisia. Tarjoamme saumatonta palvelua ja pidämme huolen, että saat tarvitsemasi hoidon. Asemamme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien luona Malmin sydämessä.

Arvomme

Yhteiskunta pyörii yritystoiminnan ansiosta. Tämän vuoksi näemme yhteiskuntavastuullisuuden erittäin tärkeänä osana yritystoimintaa. Tarkoituksemme on johtaa vastuullisesti yritystä, jonka toimintaa ohjaa luotettavuus, lämminhenkisyys, hyvän tekeminen, reiluus ja kilpailukyky.

Toki yrityksen tehtävänä on menestyä, jotta liiketoiminta pysyy kannattavana. Liiallinen voiton tavoittelu ei kuitenkaan ole meidän päämäärämme. Pyrimme määrätietoisesti rakentamaan kilpailukykyistä yritystä, joka on ihmisläheinen ja välittävä. Pääasiallisena tavoitteenamme on kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Tämän ajatuksen ympärille on syntynyt konsepti, jonka olemme nimenneet Medipulssiksi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.