Medipulssi logo

Laboratoriopaketit

Valitse itsellesi sopiva laboratoriopaketti!

Oletko ollut viime aikoina tavallista väsyneempi? Huolettaako jokin asia omassa hyvinvoinnissasi? Entä haluatko voida entistä paremmin?  

Lääkäriasema Medipulssin laboratoriotesteillä saat hyvän kuvan siitä, miten elimistösi voi.  Asiantuntijalääkärimme ovat koonneet valmiita laboratoriopaketteja, joista voit valita itsellesi sopivan. Testipaketit ovat edullisia, etkä tarvitse niihin lääkärin lähetettä.

Jos laboratoriotutkimusten tuloksissa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa, niin lääkäri soittaa sinulle. Hän kertoo, mistä poikkeava tulos voisi johtua ja antaa hoito-ohjeet. Toisinaan jatkotutkimukset ovat tarpeen ja  ne suunnitellaan yksilöllisesti.  

Huolehdi terveydestäsi ja ehkäise terveysongelmia ennalta!

Miten valmistaudun laboratoriokokeeseen?

Punkin purema voi aiheuttaa borrelioositartunnan. Näiden testien avullaa saadaan selville mahdollinen borrelioositartunta. 

Paketti sisältää seuraavat verikokeet: S-CRP, B-La, S-Na, S-K, S-Krea, S-BorrAb (borrelioosivasta-aineet).

 Hinta
 60 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 21 € toimistomaksu.      

Oletko aloittanut kasvissyönnin ja haluat tietää, miten se vaikuttaa elimistösi hyvinvointiin? Vai oletko jo pidemmän aikaa ollut kasvissyöjä tai vegaani, mutta et ole varma, saatko ruuasta kaikki tarvittavat ravintoaineet? Tule meille Kasvissyöjän paketti -testeihin, joissa tarkastellaan laajasti elimistösi ravitsemustilaa. Tarkistamme verisolujen määrän, rauta-arvot, elektrolyytit ja veren proteiinipitoisuudesta kertovan albumiinin. Kivennäisaineista tutkitaan magnesium ja kalsiumpitoisuus. Folaatti, B12 ja D-vitamiini ovat myös testipaketissa, jotta mahdolliset imeytymishäiriöt ja ravitsemuspuutokset saadaan selville.

Kasvissyöjän paketin tulokset auttavat sinua arvioimaan, saatko ruokavaliostasi kaikki tarpeelliset kivennäisaineet ja vitamiinit. Tulosten avulla voit ehkäistä terveysongelmien syntyyn liittyviä riskitekijöitä, kuten anemiaa sekä sydän- ja verisuonisairauksia. 

Paketti sisältää seuraavat tutkimukset: B-PVK+T, S-Na, S-K, S-Krea, S-TSH, S-T4-V, S-Alat, S-Afos, 

fS-Folaat, S -B12, fS-Lipidit, fS-Gluk, S-D-25, S-ferrit. 

Huomioithan, että ennen testeihin tuloa sinun pitäisi paastota 10-12 tuntia. Lue lisää laboratoriotutkimuksiin valmistautumisesta.

 Hinta
 155 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 21 € toimistomaksu.        

Laajan sydänpaketin avulla saat tietoa mahdollisista terveysongelmista, jotka voivat johtaa sydän- ja verisuonitauteihin.

Sydänpakettiin sisältyvät verikokeet kertovat kehosi hyvinvoinnista, elimistön yleisestä terveydentilasta ja nestetasapainosta.  Pakettiin kuuluu myös sydänfilmi (EKG).  Tämän paketin avulla voit  parhaimmassa tapauksessa ennaltaehkäistä sairastumista sydän- ja verisuonitauteihin.

Paketti sisältää seuraavat tutkimukset: PVK-T, S –Na, S- K, S- Krea, S-TSH, fS-Gluk, fs-Folaat.  S -Ca, S -B12-Vit, fS-Lipidit, S- ALAT, Pt-EKG-12, (sydänfilmi) P-CRP, P-TT-INR,(tromboplastiiniaika) ja B-HbA1c.

Kun tulet tutkimuksiin, niin sinun täytyy paastota ennen tuloa (10-12h).  Mahdollinen kilpirauhaslääkitys tulee ottaa vasta kokeiden jälkeen. Lue ohjeet, miten valmistautua laboratoriotutkimuksiin. 

 Hinta
 139 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 21 € toimistomaksu.        

Laaja terveystarkastuspaketti sopii kaikenikäisille. Tutkimukset kertovat sinulle, miten elimistösi voi juuri nyt . Onko elimistössäsi joitain puutostiloja tai poikkeavatko veriarvot normaalista?  Jos olet muuttanut elintapojasi (esimerkiksi liikunta, ravinto), niin laboratoriotulokset kertovat, mitä vaikutuksia muutoksella on ollut.

Lue lisää laajasta terveystarkastuspaketista.

 Hinta
 95 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 21 € toimistomaksu. 

Oletko satunnainen liikkuja tai himourheilija? Liikkujan paketti sopii aktiivisille ihmisille. Kattavat laboratoriotutkimukset sisältävät veriarvoja, joiden avulla voit kartoittaa elimistösi hyvinvointia. Tulokset kertovat myös, miten kehityt liikkujana. 

Lue lisää liikkujan paketista.

 Hinta
 85 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 21 € toimistomaksu.                        

Naisen elimistö ja aineenvaihdunta muuttuvat iän myötä. Tämä laboratoriopaketti kertoo sinulle, miten voit juuri nyt. Tulosten ja lääkärin kannanoton avulla voit tehdä elintapoihisi muutoksia, jotka tukevat hyvinvointiasi ja alentavat riskiä sairastua esimerkiksi sydän- ja verisuonisairauksiin. 

Naisen terveystarkastuspakettí sopii mainiosti myös lahjaksi siskolle, ystävälle, äidille, isoäidille tai puolisolle.

Lue lisää naisen terveystarkastuspaketista.

 Hinta
 129€

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 21 € toimistomaksu.        

Miehen terveystarkastuspaketin tutkimukset kartoittavat kattavasti terveydentilaasi eri ikävaiheissa. Tulosten  avulla voi puuttua ajoissa terveysriskeihin, jotka voivat johtaa yleisimpiin sairauksiin.   

Lue lisää miehen terveystarkastuspaketista.

 Hinta
 129 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 21 € toimistomaksu. 

Tunnetko itsesi jatkuvasti väsyneeksi? Arkiaskareet tuntuvat raskailta, etkä  haluaisi muuta kuin nukkua? Vai etkö saa nukuttua tarpeeksi? 

Väsymys on hyvin tavallinen oire kaikenikäisillä ja sen taustalla voi olla monia eri syitä. Tämän laboratoriopaketin avulla voit saada selville, mikä väsymyksesi aiheuttaa. Lue lisää  siitä, mitä  väsymyspaketti sisältää.

 Hinta
 109 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 21 € toimistomaksu.