Medipulssi logo

Hei sinä myynnin ja markkinoinnin ammattilainen! Tule meille töihin

Kiinnostaako työskentely innostuneessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä terveydenhuollon alalla? Tule töihin Lääkäriasema Medipulssiin Helsingin Malmille!


Olet osa markkinoinnin ja viestinnän tiimiä, jossa pääset mukaan erilaisten myyntiprosessien ja -kampanjoiden suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Pääset myös ylläpitämään ja kehittämään nettisivuja sekä tekemään somemarkkinointia ja -sisältöjä.

 

Sinulta toivomme:

  • kykyä hahmottaa lääkäriaseman asiakkaiden tarpeita ja toimivia markkinointikanavia
  • digimarkkinoinnin (Facebook, Instagram) ja hakukoneoptimoinnin perusteiden hallintaa
  • erittäin hyvää kirjallista suomen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito plussaa
  • kykyä tuottaa myynnillistä sisältöä Pulssin äänensävyllä
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • hyviä itsenäisiä työskentelytaitoja sekä intoa oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan

Meillä työskentelee ihmisiä eri kulttuuritaustoista, joten on plussaa, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista työyhteisöistä. Arvostamme myös työkokemusta terveydenhuollon alalta.

Meille työntekijöidemme työhyvinvointi ja tyytyväisyys ovat tärkeitä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön, jossa kaikkia arvostetaan. Meillä on etätyömahdollisuus, joustavat työajat ja me rohkaisemme työntekijöitämme kouluttautumaan. Tuemme hyvinvointia myös lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedulla.

Työsuhde on kokoaikainen ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen torstaihin 11.8.2022 mennessä osoitteeseen info@medipulssi.fi. Jos sinulla on kysyttävää työpaikasta, niin laita sähköpostia osoitteeseen mahba.mohamed@medipulssi.fi.