Medipulssi logo

Jatkossa Medipulssi tulee tekemään yhteistyötä lääkärien kanssa nimellä Laatupäivystys

Medipulssi on alusta saakka ollut mukana perustamassa Laatupäivystystä ja kehittämässä yrityksen toimintaa. Ensimmäinen laajamittainen päivystysprojektimme oli Pohjois-Kymen sairaalassa (POKS), joka alkoi maaliskuussa 2020. Myöhemmin toiminta laajentui myös Kouvolan terveyskeskuksiin sekä osastoille. Tämän lisäksi ryhdyimme toimittamaan lääkäreitä muihin päivystyspisteisiin kuten Satakunnan ja Pohjois-Karjalan keskussairaaloihin. Viimeisen kahden vuoden aikana Laatupäivystys on työllistänyt yli 150 lääkäriä ja 10 erikoislääkäriä.

Tänä keväänä Laatupäivystyksen toiminta laajentui mullistavalla tavalla, kun Medipulssin lääkärirekrytointi sulautui osaksi Laatupäivystystä. Yhdistymisen ansiosta pystymme nyt tarjoamaan entistäkin monipuolisemmin työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Kouvolan, Porin ja Joensuun päivystyspisteiden lisäksi meillä on kiinnostavia työpaikkoja tarjolla mm. pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan terveyskeskuksissa, työterveydessä sekä osastoilla. Kaikki Medipulssin työmahdollisuudet siirtyvät Laatupäivystyksen alaisuuteen, tehden Laatupäivystyksen tarjonnasta todella kattavan.

Vastedes myös kaikki koulutukset kulkee Laatupäivystyksen lipun alla. Lääkäreiden ammatilliseen kehitykseen panostaminen on jatkossakin toimintamme ytimessä. Tulemme järjestämään säännöllisesti mielenkiintoisia luentoja sekä käytännönläheisiä kliinisiä koulutuksia. Maistiaisia löytyy Laatupäivystyksen Youtube-kanavalta, jonne julkaisemme videotallenteet viikkokoulutuksistamme.

Medipulssin ja Laatupäivystyksen rekrytoimintojen yhdistymisen ansiosta voimme järjestää vieläkin laadukkaampia koulutuksia ja tarjota entistäkin parempaa palvelua. Medipulssi tulee jatkamaan yhtenä Laatupäivystyksen omistajista.

Lisätietoja:

Hunderra Assefa
Liiketoimintajohtaja, Medipulssi
Toimitusjohtaja, Laatupäivystys
hunde@laatupaivystys.fi
045 119 6030
www.laatupaivystys.fi