Medipulssi logo

Lääkäriasema Medipulssin nettisivut uudistettiin

Uudistimme nettisivujemme ulkoasun ja rakenteen kevään 2022 aikana. Tavoitteena oli saada entistä selkeämmät sivut ja päivittää ulkoasu uuden ilmeen mukaiseksi.

Lääkäriasemamme palvelut löydät nyt helposti Palvelut-valikosta. Sinne on koottu esimerkiksi laboratoriopalvelut, rokotukset, koronatestaus, todistukset ja lausunnot sekä sairaanhoitajan vastaanotto.

Jos taas haluat tutustua palveluihimme hinnaston perusteella, niin hinnat löytyvät nyt entistä vaivattomammin etusivun päävalikosta Hinnasto.

Asiantuntijat-valikosta löydät lääkäripalvelumme. Esimerkiksi sivulta Yleislääkäri löytyy tieto siitä, milloin kannattaa tulla vastaanotolle ja mitä vastaanotto maksaa. Pääset tältä sivulta myös vaivattomasti tutustumaan lääkäreidemme esittelyihin.

“Yksi uudistuksen tavoitteista oli, että asiakkaamme löytäisivät tarvitsemansa avun entistä helpommin ja nopeammin. Rakenteen ja valikoiden selkeyttäminen palvelee tätä tavoitetta”, sanoo Medipulssin viestintävastaava Reetta Paavilainen.

Nettisivujemme ulkoasu muutettiin vastaamaan talvella 2022 tehtyä visuaalisen ilmeen uudistusta, jonka takana on markkinointitoimisto BSTR.

“Nettisivujen visuaalinen ilme heijastaa nyt hyvin yhtä keskeistä arvoamme eli lämminhenkisyyttä.”

Nettisivujen uudistus tehtiin yhdessä Fozkar Studiosin kanssa.