Laboratoriopaketit

Valitse itsellesi sopiva laboratoriopaketti!

Oletko ollut viime aikoina tavallista väsyneempi? Huolettaako jokin asia omassa hyvinvoinnissasi?  Haluatko voida entistä paremmin?  

Lääkäriasema Medipulssin laboratoriotesteillä saat hyvän kuvan siitä, miten elimistösi voi.  Asiantuntijalääkärimme ovat koonneet valmiita laboratoriopaketteja, joista voit valita itsellesi sopivan. Testipaketit ovat edullisia, etkä tarvitse niihin lääkärin lähetettä.

Jos laboratoriotutkimusten tuloksissa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa, niin lääkäri soittaa sinulle. Hän kertoo, mistä poikkeava tulos voisi johtua ja antaa hoito-ohjeet. Toisinaan jatkotutkimukset ovat tarpeen ja  ne suunnitellaan yksilöllisesti.  

Huolehdi terveydestäsi ja ehkäise terveysongelmia ennalta!

Miten valmistaudun laboratoriokokeeseen?

Laaja terveystarkastuspaketti sopii kaikenikäisille. Tutkimukset kertovat sinulle, miten elimistösi voi juuri nyt . Onko elimistössäsi joitain puutostiloja tai poikkeavatko veriarvot normaalista?  Jos olet muuttanut elintapojasi (esimerkiksi liikunta, ravinto), niin laboratoriotulokset kertovat, mitä vaikutuksia muutoksella on ollut.

Lue lisää laajasta terveystarkastuspaketista.

 Hinta
 95 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 11 € toimistomaksu. 

Oletko satunnainen liikkuja tai himourheilija? Liikkujan paketti sopii aktiivisille ihmisille. Kattavat laboratoriotutkimukset sisältävät veriarvoja, joiden avulla voit kartoittaa elimistösi hyvinvointia. Tulokset kertovat myös, miten kehityt liikkujana. 

Lue lisää liikkujan paketista.

 Hinta
 75 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 11 € toimistomaksu. 

                              

Tunnetko itsesi jatkuvasti väsyneeksi? Arkiaskareet tuntuvat raskailta, etkä  haluaisi muuta kuin nukkua? Vai etkö saa nukuttua tarpeeksi? Väsymys on hyvin tavallinen oire kaikenikäisillä ja sen taustalla voi olla monia eri syitä. Tämän laboratoriopaketin avulla voit saada selville, mikä väsymyksesi aiheuttaa. Lue lisää  siitä, mitä  väsymyspaketti sisältää.

 Hinta
 108 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 11 € toimistomaksu. 

Miehen terveystarkastuspaketin tutkimukset kartoittavat kattavasti terveydentilaasi eri ikävaiheissa. Tulosten  avulla voi puuttua ajoissa terveysriskeihin, jotka voivat johtaa yleisimpiin sairauksiin.   

Lue lisää miehen terveystarkastuspaketista.

 Hinta
 99 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 11 € toimistomaksu. 


Naisen elimistö ja aineenvaihdunta muuttuvat iän myötä. Tämä laboratoriopaketti kertoo sinulle, miten voit juuri nyt. Tulosten ja lääkärin kannanoton avulla voit tehdä elintapoihisi muutoksia, jotka tukevat hyvinvointiasi ja alentavat riskiä sairastua esimerkiksi sydän- ja verisuonisairauksiin. 

Naisen terveystarkastuspakettí sopii mainiosti myös lahjaksi siskolle, ystävälle, äidille, isoäidille tai puolisolle.

Lue lisää naisen terveystarkastuspaketista.

 Hinta
 99 €

Hinta sisältää lääkärin kannanoton. Hintaan lisätään 11 € toimistomaksu.