Medipulssi logo

Tapamme toimia

Työterveyshuolto

Olemme luotettava kumppani, kun yritys tai yhdistys miettii työterveydenhuollon hankintaa. Tarjoamme asiakaslähtöistä työterveydenhuoltoa yrittäjiltä yrittäjille. Siitä ei ole pitkä aika, kun olemme itse olleet työterveysasiakkaina. Meillä on ajan tasalla oleva ymmärrys siitä, mitä yrittäjät arvostavat työterveydessä:

Selkeä hinnoittelu –  tiedät mitä maksat ja mistä

Byrokratian minimointi – hoidamme kelakorvaushakemukset ja säästämme sinulta aikaa ja vaivaa

Keskitymme olennaiseen – tarjoamme vain niitä palveluita, joille teillä on käyttöä

Lääkäriasema

Lääkäriasemallamme sinua palvelee lämminhenkinen joukko terveydenhuollon ammattilaisia. Tarjoamme saumatonta palvelua ja pidämme huolen, että saat tarvitsemasi avun. 

Meiltä saat lääkärin ja sairaanhoitajan palveluiden lisäksi kattavat ultraääni- ja laboratoriopalvelut.

Asemamme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien luona Malmin juna-aseman vieressä.

Tarjoamme kustannustehokkaat terveyspalvelut, eikä meillä ei ole piilokuluja, Ajatuksenamme on, että laadukas terveydenhoito kuuluu ihan jokaiselle. 

Pyrimme kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä: meille on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi.

Arvomme

Yhteiskunta pyörii yritystoiminnan ansiosta. Tämän vuoksi näemme yhteiskuntavastuullisuuden erittäin tärkeänä osana yritystoimintaa. Tarkoituksemme on johtaa vastuullisesti yritystä, jonka toimintaa ohjaa luotettavuus, lämminhenkisyys, hyvän tekeminen, reiluus ja kilpailukyky.

Toki yrityksen tehtävänä on menestyä, jotta liiketoiminta pysyy kannattavana. Liiallinen voiton tavoittelu ei kuitenkaan ole meidän päämäärämme. Pyrimme määrätietoisesti rakentamaan kilpailukykyistä yritystä, joka on ihmisläheinen ja välittävä. Pääasiallisena tavoitteenamme on kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Tämän ajatuksen ympärille on syntynyt konsepti, jonka olemme nimenneet Medipulssiksi.