Yleislääkärin vastaanotto

Ihmisläheinen kohtaaminen

Lääkärimme tarjoavat ihmisläheistä ja asiantuntevaa palvelua kustannustehokkaasti. He ovat kokeneita ammattilaisia, jotka kuuntelevat sinua ja ovat läsnä. Jos haluat päästä lääkärin vastaanotolle nopeasti, niin varaa aika meille.

Milloin varata aika yleislääkärin vastaanotolle?

Terveysongelmia ei kannata jäädä kotiin potemaan, vaan vastaanotolle kannattaa tulla mahdollisimman nopeasti. Yleislääkärin vastaanotolla hoidetaan esimerkiksi:

  • akuutit tulehdukset 
  • erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat
  • iho-oireet
  • pitkäaikaissairauksien seuranta ja hoito
  • kirurgiset pientoimenpiteet, esimerkiksi luomenpoistot, paiseiden avaus, nivelpunktiot, varpaankynnenpoisto, haavat sekä niiden ompelu ja seuranta)
  • todistukset ja lausunnot, kuten ajokorttitodistus, T-lausunto, B ja C-lausunnot, varusmiespalveluksen todistukset, sairauslomatodistus, todistus terveydentilasta esim. työnantajalle koti- tai ulkomaille

Yleislääkärin vastaanotto edulliseen hintaan

Lääkärin vastaanoton hinta määrittyy vastaanottoon käytetyn ajan mukaan. Lääkärikäynti (20 min) maksaa 48 euroa, kun hinnasta on vähennetty Kela-korvaus. Hintaan lisätään 11 euron toimistomaksu. Toimenpiteistä laskutetaan erikseen.

Katso hinnat >>

 Ajatuksenamme on, että kaikilla pitäisi olla pääsy laadukkaaseen terveydenhuoltoon mahdollisimman edullisesti. Palvelumme ovat kustannustehokkaita, eikä meillä ole piilokuluja. 

Lääkärimme huolehtivat sinusta

Lääkärimme ovat lämminhenkisiä terveydenhuollon ammattilaisia ja he ovat vastaanotolla läsnä asiakasta varten. He pitävät  huolen, että saat tarvitsemasi avun.

Tutustu lääkäreihimme >>

Yleislääkärimme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, joten useimmat vaivat hoituvat yleislääkärin vastaanotolla. Kokemuksemme mukaan erikoislääkäriä tarvitsee vain tietyissä välttämättömissä vaivoissa, joten asiakkaalla säästyy rahaa. Saat meiltä tarvittaessa myös lähetteen erikoislääkärille.

Miten valmistaudun lääkärin vastaanotolle?

Jos sinua on hoidettu aiemmin muualla, niin ota vastaanotolle mukaan aiemmat laboratorio- ja röntgentutkimustulokset sekä sairauskertomukset.  Ota myös mukaan lista tämänhetkisistä lääkkeistä ja Kela-korttisi.