fbpx

Lääkäriaseman palvelut

Lääkäriasema Medipulssi tarjoaa kustannustehokkaat terveyspalvelut jokaisen henkilön tarpeiden mukaisesti. Terveyspalvelumme ovat aidosti ihmisen puolella. Tarjoamme palvelua selkokielellä ja asiakaslähtöisesti. Meille  lääkäriasemalla on tärkeää helppo ja vaivaton yhteistyö sekä palveluiden sujuvuus.

Yleislääkärin puoleen kannattaa kääntyä silloin, kun jokin omassa terveydentilassa askarruttaa. Tavallisimpia syitä vastaanotolle tulemiseen ovat infektiot ja tulehdussairaudet sekä erilaiset kiputilat ja iho-ongelmat. Myös kroonisten sairauksien, kuten diabeteksen sekä verenpainetaudin diagnostiikka ja hoidon seuranta onnistuvat lääkärin vastaanotolla.

 

Tarjoamme oireettomille henkilöille koronatestejä. Yleisin syy testaukseen on tarve saada englanninkielinen koronatodistus (Covid Medical Certificate) matkustamista varten. Koronatestin hinta on 150€.

Testin tulokset tulevat meille vuorokauden sisällä. Esimerkki: Jos olet matkustamassa keskiviikkona, sinun kannattaa varata aika koronatestiin maanantaille. Tiistaina saat tulokset ja mikäli näyte on negatiivinen, saat meiltä koronatodistuksen (20 €).

 

Omasta terveydestä huolehtiminen on arvokas asia, ja harkitusti tehty ennaltaehkäisy kantaa hedelmää. Potilaan huolien ja toiveiden huomioon ottaminen on kallisarvoisen tärkeää. Räätälöimmekin terveystarkastuksen sisällön juuri sinulle sopivaksi.

Lisäksi meiltä saat helposti tarvitsemasi todistukset ja lausunnot, oli sitten kyse ajokorttitodistuksesta tai laajemmasta lausunnosta.

 

Vuonna 2018 uudistetun lainsäädännön mukaan hakija voi ensimmäistä ryhmän 1 ajokorttilupaa hakiessaan itse vakuuttaa täyttävänsä ajoterveysedellytykset. Ryhmän 1 ajokorttilupa tarkoittaa henkilöauton, moottoripyörän, mopon, mopoauton ja traktorin ajokortteja. Edellytysten täyttyessä lääkärinlausuntoa ei tarvita. Mikäli edellytykset eivät täyty, vakuutusta ei voi antaa ja hakijan tulee toimittaa lääkärinlausunto ajokyvystä.

Lääkärinlausunto  tarvitaan jatkossa ryhmän 1  ajokorttia uudistaessa vasta 70 vuotta täyttäneiltä. Tällöin tulee tehdä laajennettu ajoterveystarkastus.

Ryhmän 2 osalta omavakuutusta ei voi antaa ja tarvitaan aina lääkärinlausunto. Taksinkuljettajilta ja liikenneopettajilta edellytetään aina ryhmän 2 ajoterveysvaatimusten täyttymistä riippumatta siitä, minkä luokan ajokortti hänellä on tai minkälainen ajoneuvo on kyseessä.

 

Sairaanhoitaja antaa hoitoa ja neuvontaa monenlaisiin vaivoihin. Sairaanhoitaja toteuttaa myös lääkärin määräämää lääketieteellistä hoitoa ja muita hoitotyön toimenpiteitä.

Voit varata sairaanhoitajalle ajan muun muassa seuraavissa asioissa:

 • rokotteen anto
 • haavanhoito
 • tikkien poisto
 • korvien huuhtelu
 • alaraajojen verenkierron tarkistus (ABI-mittaus)
 • psykologinen tuki

Laboratoriotutkimukset ovat usein tarpeellisia terveydentilaa selvitettäessä sekä hoidon ohjaamisessa. Alla on listattuna yleisimpiä laboratoriotutkimuksia:

 • verenkuvat
 • virtsanäytteet
 • tulehduskuvat
 • sydänfilmi
 • kolesterolitutkimukset

 

Luomen poisto käy meillä helposti. Arvioimme tarpeen luomen poistolle ja poistamme luomen tai luomet säästävästi, jotta esteettinen lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Lähetämme luomet myös patologille, joka antaa lausunnon luomen laadusta.

 

Peruutusehdot

Asiakas voi perua ajanvarauksen veloituksetta, kun peruutus tehdään edellisenä päivänä kello
8–16 ja viikonloppuna klo 10-16 puhelimitse numeroon 050 323 3300. Muutoin veloitamme
koko peruuttamattoman vastaanottokäynnin hinnan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.