fbpx

Lääkäriaseman palvelut

Lääkäriasema Medipulssi tarjoaa kustannustehokkaat terveyspalvelut jokaisen henkilön tarpeiden mukaisesti. Terveyspalvelumme ovat aidosti ihmisen puolella. Tarjoamme palvelua selkokielellä ja asiakaslähtöisesti. Meille  lääkäriasemalla on tärkeää helppo ja vaivaton yhteistyö sekä palveluiden sujuvuus.

Yleislääkärin puoleen kannattaa kääntyä silloin, kun jokin omassa terveydentilassa askarruttaa. Tavallisimpia syitä vastaanotolle tulemiseen ovat infektiot ja tulehdussairaudet sekä erilaiset kiputilat ja iho-ongelmat. Myös kroonisten sairauksien, kuten diabeteksen sekä verenpainetaudin diagnostiikka ja hoidon seuranta onnistuvat lääkärin vastaanotolla.

Lue lisää lääkärin vastaanotosta

 

Tiesitkö, että kaikki vaivat eivät aina vaadi lääkärin vastaanottoa?

Kokenut sairaanhoitaja arvioi potilaan hoidon tarpeen, tekee pientoimenpiteitä ja ohjaa tarvittaessa jatkotutkimuksiin. Hän konsultoi lääkäriä tarvittaessa, joten voit saada käynnillä myös reseptin. 

Voit varata ajan sairaanhoitajalle, jos sinulla on esimerkiksi korvakipua, ihottumaa, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, nieluoireita tai haavoja.

Lääkäriasema Medipulssilla pääset sairaanhoitajan vastaanotolle edullisesti, hoidon laadusta tinkimättä.  

Lue lisää sairaanhoitajan vastaanotosta

Jos selkäsi ollut pitkään jumissa tai olkapää vaivaa, niin silloin kannattaa varata aika fysiatrian erikoislääkärille. Hän hoitaa ja kuntouttaa selän, nivelten ja lihasten kiputiloja sekä niihin liittyviä ongelmia. 

Fysiatrimme on erikoistunut kroonisen eli pitkäkestoisen kivun hoitoon.

Lue lisää fysiatrin vastaanotosta

 

 

Oletko kärsinyt pitkäkestoisesta kivusta pitkään ja koet, että et ole saanut apua ongelmiisi? Olemme kehittäneet kroonisesta kivusta kärsiville hoitokokonaisuuden, joka sisältää krooniseen kipuun erikoistuneiden ammattilaistemme avun.

Kokeneet ammattilaisemme eivät jätä sinua yksin, vaan etsivät yhdessä sinun kanssasi toimivan keinon kivun hallintaan tai hoitamiseen.

Lue lisää kroonisen kivun hoito-ohjelmastamme

Tarjoamme oireettomille henkilöille koronatestejä (PCR  ja antigeeni). Huomioithan, että jokaiselle testattavalle henkilölle (esim. perheenjäsenelle) pitää varata oma aika! 

Aikaa ei voi varata puhelimitse.

Täältä voit lukea lisää koronatestistä ja -todistuksesta

 

Influenssarokote on tehokkain keino suojautua influenssalta ja sen jälkitaudeilta. Pistoksena annettavan rokotteen kokonaishinta on 32 €, sisältäen rokoteaineen ja pistoksen.

Lue lisää influenssarokotteesta

 

Gynekologi on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Gynekologille yleisimpiä ajanvarauksen aiheita:

  • Papa/HPV -testit
  • ehkäisykapselin asetus ja poisto
  • kierukan laitto / poisto
  • arvio lapsettomuushoidon tarpeesta
  • synnytyksen jälkitarkastus
  • vaihdevuosiongelmat
  • kuukautiskivut ja -häiriöt

 

Lue lisää gynekologin vastaanotosta

 

Omasta terveydestä huolehtiminen on arvokas asia, ja harkitusti tehty ennaltaehkäisy kantaa hedelmää. Potilaan huolien ja toiveiden huomioon ottaminen on kallisarvoisen tärkeää. Räätälöimmekin terveystarkastuksen sisällön juuri sinulle sopivaksi. 

Lisäksi meiltä saat helposti tarvitsemasi todistukset ja lausunnot, oli sitten kyse ajokorttitodistuksesta tai laajemmasta lääkärinlausunnosta.

 

Vuonna 2018 uudistetun lainsäädännön mukaan hakija voi ensimmäistä ryhmän 1 ajokorttilupaa hakiessaan itse vakuuttaa täyttävänsä ajoterveysedellytykset. Ryhmän 1 ajokorttilupa tarkoittaa henkilöauton, moottoripyörän, mopon, mopoauton ja traktorin ajokortteja. Edellytysten täyttyessä lääkärinlausuntoa ei tarvita. Mikäli edellytykset eivät täyty, vakuutusta ei voi antaa ja hakijan tulee toimittaa lääkärinlausunto ajokyvystä.

Lääkärinlausunto  tarvitaan jatkossa ryhmän 1  ajokorttia uudistaessa vasta 70 vuotta täyttäneiltä. Tällöin tulee tehdä laajennettu ajoterveystarkastus.

Ryhmän 2 osalta omavakuutusta ei voi antaa ja tarvitaan aina lääkärinlausunto. Taksinkuljettajilta ja liikenneopettajilta edellytetään aina ryhmän 2 ajoterveysvaatimusten täyttymistä riippumatta siitä, minkä luokan ajokortti hänellä on tai minkälainen ajoneuvo on kyseessä.

Monien terveysongelmien selvittely kannattaa aloittaa kattavista laboratoriotutkimuksista. Asiantuntijalääkärimme ovat paketoineet laboratoriopaketteja mm. naisille, miehille, liikkujille, diabeetikoille, vatsan mahdollisten toimintahäiriöiden tai seksuaaliterveyden selvittämisen tueksi.

Laboratoriotutkimuksiin pääset myös ilman lääkärin lähetettä. Voit tilata tutkimuksia yksittäin tai koota itse haluamasi paketin, jolle saat meiltä edullisen, räätälöidyn hinnan. Soita ja kysy lisää!

Laboratoriopaketteihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

 

Luomen poisto käy meillä helposti. Arvioimme tarpeen luomen poistolle ja poistamme luomen tai luomet säästävästi, jotta esteettinen lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Lähetämme luomet myös patologille, joka antaa lausunnon luomen laadusta.

 

Punkkirokotteen saat meiltä edullisesti hintaan 50 €!

Rokotteen hinta on sama aikuisille ja lapsille. Rokote voidaan antaa jo 1 vuoden iästä lähtien. 

Punkit levittävät vaarallista TBE-virusta, joka aiheuttaa puutiaisaivokuumetta. Tauti on yleisesti ottaen sitä vaarallisempi, mitä myöhemmällä iällä siihen sairastuu. Punkkikausi alkaa jo aikaisesta keväästä ja jatkuu pitkälle syksyyn asti. Puutiaisaivokuumetta (TBE) vastaan on saatavilla tehokas ja turvallinen TBE-rokote, joka annetaan kolmen rokotteen sarjana seuraavasti:

1. rokote
2. rokote – 14 pv – 3 kk kuluttua ensimmäisestä rokotteesta
3. rokote – 9 – 12 kk kuluttua toisesta rokotteesta

Yhden rokotekerran hinta on 50 € eikä siihen lisätä toimistomaksua. Suosittelemme ensimmäisen rokotteen ottamista jo varhain keväällä parhaan mahdollisen suojan varmistamiseksi. Kolmen rokotuskerran jälkeen sinulla on perussuoja puutiaisaivokuumetta vastaan kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen voit ottaa tehosteannoksen. 

TBE-rokotteen ottamista suositellaan, jos oleskelet pidempiä aikoja puutiaisaivokuumeen riskialueilla esimerkiksi rannikkoalueilla tai saaristossa. Jos vietät paljon aikaa luonnossa, on myös aiheellista ottaa rokote. 

Huom! Punkit levittävät myös borrelioosia aiheuttavaa Borrelia-bakteeria, mutta sitä vastaan ei ole rokotetta. On siis tärkeää suojautua punkin puremilta, vaikka olisitkin ottanut TBE-rokotteen.

Rokotteen pistää sairaanhoitaja. 

 

Peruutusehdot

Asiakas voi perua ajanvarauksen veloituksetta, kun peruutus tehdään edellisenä päivänä kello 8–16 ja viikonloppuna klo 10-16 puhelimitse numeroon 050 323 3300. Muutoin veloitamme koko peruuttamattoman vastaanottokäynnin hinnan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.