fbpx

Lääkäriaseman palvelut

Lääkäriasema Medipulssi tarjoaa kustannustehokkaat terveyspalvelut jokaisen henkilön tarpeiden mukaisesti. Terveyspalvelumme ovat aidosti ihmisen puolella. Tarjoamme palvelua selkokielellä ja asiakaslähtöisesti. Meille  lääkäriasemalla on tärkeää helppo ja vaivaton yhteistyö sekä palveluiden sujuvuus.

Yleislääkärin puoleen kannattaa kääntyä silloin, kun jokin omassa terveydentilassa askarruttaa. Tavallisimpia syitä vastaanotolle tulemiseen ovat infektiot ja tulehdussairaudet sekä erilaiset kiputilat ja iho-ongelmat. Myös kroonisten sairauksien, kuten diabeteksen sekä verenpainetaudin diagnostiikka ja hoidon seuranta onnistuvat lääkärin vastaanotolla.

 

Gynekologi on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Gynekologille yleisimpiä ajanvarauksen aiheita:

  • Papa/HPV -testit
  • ehkäisykapselin asetus ja poisto
  • kierukan laitto / poisto
  • arvio lapsettomuushoidon tarpeesta
  • synnytyksen jälkitarkastus
  • vaihdevuosiongelmat
  • kuukautiskivut ja -häiriöt

 

Lue lisää gynekologin vastaanotosta

 

Tiesitkö, että kaikki vaivat eivät välttämättä vaadi lääkärin vastaanottoa?

Kokenut ja ammattitaitoinen sairaanhoitaja arvioi potilaan hoidon tarpeen ja ohjaa potilasta tarvittaessa jatkotutkimuksiin tai lääkärille. Voit asioida sairaanhoitajan vastaanotolla, jos sinulla on esimerkiksi seuraavia vaivoja: korvakipu, ihottuma, tuki- ja liikuntaelinvaivat, nieluoireet tai haavat.

Lääkäriasema Medipulssilla pääset sairaanhoitajan vastaanotolle edullisesti, hoidon laadusta tinkimättä. Hoitaja tekee pientoimenpiteitä ja tarvittaessa saat myös reseptin samalla käynnillä.

Lue lisää sairaanhoitajan vastaanotosta

Tarjoamme oireettomille henkilöille koronatestejä (PCR). Yleisin syy testaukseen on tarve saada englanninkielinen koronatodistus (Covid Medical Certificate) matkustamista varten. Koronatestin ja -todistuksen yhteishinta on 100€. 

Ota passi mukaan, kun tulet testiin. Tarvitsemme passinumerosi koronatodistusta varten.

Testin tulokset tulevat meille viimeistään seuraavana päivänä, mutta halutessasi saat myös nopeammin testituloksen, kun valitset Express-palvelun.

Esimerkki: Jos olet matkustamassa keskiviikkona, sinun kannattaa varata aika koronatestiin maanantaille. Tiistaina saat tulokset ja mikäli näyte on negatiivinen, saat meiltä koronatodistuksen.

Todistuksen saat meiltä suojattuna sähköpostina ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit tulostaa todistuksesi. Voit myös tulla hakemaan paperisen todistuksen Lääkäriasema Medipulssin toimipisteestä aukioloaikoinamme. Todistukseen tulee myös QR-koodi, jolla viranomaiset voivat sähköisesti todentaa tuloksen.

Express -palvelu
Tarvitsetko tuloksen nopeasti? Kun tulet testiin ennen klo 13 saat tuloksen ja todistuksen sähköpostiisi saman vuorokauden aikana klo 21 mennessä. Express tulee myös kyseeseen, jos haluat saada todistuksen näytteenottoa seuraavana päivänä (arkisin klo 9 tai viikonloppuisin klo 12 mennessä). Tällöin voit tulla edellisenä päivänä testiin myös klo 13 jälkeen.  Veloitamme Express-palvelusta 40 euron lisämaksun. Express-palvelu on käytössä viikon jokaisena päivänä.

Voit tulostaa todistuksen itse tai halutessasi tulla hakemaan paperisen todistuksen Lääkäriasema Medipulssilta aukioloaikojen puitteissa. 

Täältä voit lukea lisää koronatestistä ja -todistuksesta

 

Punkkirokotteen saat meiltä edullisesti hintaan 50 €!

Rokotteen hinta on sama aikuisille ja lapsille. Rokote voidaan antaa jo 1 vuoden iästä lähtien. 

Punkit levittävät vaarallista TBE-virusta, joka aiheuttaa puutiaisaivokuumetta. Tauti on yleisesti ottaen sitä vaarallisempi, mitä myöhemmällä iällä siihen sairastuu. Punkkikausi alkaa jo aikaisesta keväästä ja jatkuu pitkälle syksyyn asti. Puutiaisaivokuumetta (TBE) vastaan on saatavilla tehokas ja turvallinen TBE-rokote, joka annetaan kolmen rokotteen sarjana seuraavasti:

1. rokote
2. rokote – 14 pv – 3 kk kuluttua ensimmäisestä rokotteesta
3. rokote – 9 – 12 kk kuluttua toisesta rokotteesta

Yhden rokotekerran hinta on 50 € eikä siihen lisätä toimistomaksua. Suosittelemme ensimmäisen rokotteen ottamista jo varhain keväällä parhaan mahdollisen suojan varmistamiseksi. Kolmen rokotuskerran jälkeen sinulla on perussuoja puutiaisaivokuumetta vastaan kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen voit ottaa tehosteannoksen. 

TBE-rokotteen ottamista suositellaan, jos oleskelet pidempiä aikoja puutiaisaivokuumeen riskialueilla esimerkiksi rannikkoalueilla tai saaristossa. Jos vietät paljon aikaa luonnossa, on myös aiheellista ottaa rokote. 

Huom! Punkit levittävät myös borrelioosia aiheuttavaa Borrelia-bakteeria, mutta sitä vastaan ei ole rokotetta. On siis tärkeää suojautua punkin puremilta, vaikka olisitkin ottanut TBE-rokotteen.

Rokotteen pistää sairaanhoitaja. 

 

Omasta terveydestä huolehtiminen on arvokas asia, ja harkitusti tehty ennaltaehkäisy kantaa hedelmää. Potilaan huolien ja toiveiden huomioon ottaminen on kallisarvoisen tärkeää. Räätälöimmekin terveystarkastuksen sisällön juuri sinulle sopivaksi. 

Lisäksi meiltä saat helposti tarvitsemasi todistukset ja lausunnot, oli sitten kyse ajokorttitodistuksesta tai laajemmasta lääkärinlausunnosta.

 

Vuonna 2018 uudistetun lainsäädännön mukaan hakija voi ensimmäistä ryhmän 1 ajokorttilupaa hakiessaan itse vakuuttaa täyttävänsä ajoterveysedellytykset. Ryhmän 1 ajokorttilupa tarkoittaa henkilöauton, moottoripyörän, mopon, mopoauton ja traktorin ajokortteja. Edellytysten täyttyessä lääkärinlausuntoa ei tarvita. Mikäli edellytykset eivät täyty, vakuutusta ei voi antaa ja hakijan tulee toimittaa lääkärinlausunto ajokyvystä.

Lääkärinlausunto  tarvitaan jatkossa ryhmän 1  ajokorttia uudistaessa vasta 70 vuotta täyttäneiltä. Tällöin tulee tehdä laajennettu ajoterveystarkastus.

Ryhmän 2 osalta omavakuutusta ei voi antaa ja tarvitaan aina lääkärinlausunto. Taksinkuljettajilta ja liikenneopettajilta edellytetään aina ryhmän 2 ajoterveysvaatimusten täyttymistä riippumatta siitä, minkä luokan ajokortti hänellä on tai minkälainen ajoneuvo on kyseessä.

Monien terveysongelmien selvittely kannattaa aloittaa kattavista laboratoriotutkimuksista. Asiantuntijalääkärimme ovat paketoineet laboratoriopaketteja mm. naisille, miehille, liikkujille, diabeetikoille, vatsan mahdollisten toimintahäiriöiden tai seksuaaliterveyden selvittämisen tueksi.

Laboratoriotutkimuksiin pääset myös ilman lääkärin lähetettä. Voit tilata tutkimuksia yksittäin tai koota itse haluamasi paketin, jolle saat meiltä edullisen, räätälöidyn hinnan. Soita ja kysy lisää!

Laboratoriopaketteihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

 

Luomen poisto käy meillä helposti. Arvioimme tarpeen luomen poistolle ja poistamme luomen tai luomet säästävästi, jotta esteettinen lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Lähetämme luomet myös patologille, joka antaa lausunnon luomen laadusta.

 

Peruutusehdot

Asiakas voi perua ajanvarauksen veloituksetta, kun peruutus tehdään edellisenä päivänä kello
8–16 ja viikonloppuna klo 10-16 puhelimitse numeroon 050 323 3300. Muutoin veloitamme
koko peruuttamattoman vastaanottokäynnin hinnan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.