Lääkäriaseman toiminnot supistuvat loppuvuonna

Lääkäriasema Medipulssi tarjoaa yleislääkäriaikoja jatkossa vain viikonloppuisin. Syynä tähän on lääkäriaseman toimintojen supistaminen.

Marraskuussa yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa terveyshuolen tai asian vuoksi. Myös sairaanhoitajan vastaanotto on avoinna vielä marraskuussa.

1.joulukuuta 2022 alkaen yleislääkärille voi varata ajan ainoastaan lääkärinlausunnon tai -todistuksen kirjoittamista tai pientoimenpidettä varten. Ajokorttitodistuksen saa aina 70 eurolla, todistuksen hintaan ei  tule viikonloppulisää.

Syynä toimintojen supistamiselle on, että Medipulssin omistajat keskittyvät jatkossa toisen yrityksensä, Laatupäivystys Oy:n, toimintaan.

Medipulssin lääkäriresursointi siirtyi jo keväällä 2022 Laatupäivystykselle. Medipulssi on Laatupäivystyksen suurin osakas, joten voimavarat oli luontevaa yhdistää Laatupäivystys Oy:n alaisuuteen.

“Pyrimme jatkossakin jatkamaan ja tuottamaan laadukkaita terveydenhuollon palveluja asiakkaillemme”, sanoo Medipulssin toimitusjohtaja Mahba Mohamed.

Fysiatrin vastaanotto jatkuu loppuvuoden

Fysiatrian erikoislääkärin Klaus Österholmin vastaanotto jatkuu 9.joulukuuta 2022 saakka.

“Jos haluat vielä tavata pitkittyneeseen kipuun erikoistuneen fysiatrian erikoislääkärin, niin nyt kannattaa varaa aika. Klaus pitää vastaanottoaan vielä kolmena perjantaina: 11. ja 25.11. sekä 9.12.”

Lääkäriaseman yhteydessä ollut koronavirustestaus jatkuu niin kauan kuin palvelulla on kysyntää.