Fysiatri Klaus Österholm aloittaa vastaanotot Lääkäriasema Medipulssilla

Fysiatri Klaus Österholm aloittaa vastaanotot Lääkäriasema Medipulssilla Helsingissä. Hän on toiminut 10 vuotta fysiatrian erikoislääkärinä HUSilla. Klausilla on laaja kokemus pitkittyneen kivun hoidosta.

“Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, joilla on selkäkipua tai nivelongelmia esimerkiksi olkapäässä, lonkassa tai polvissa. Annan tarvittaessa injektiohoitoja ja minun kauttani pääsee jatkotutkimuksiin”, hän sanoo.

Pitkäaikaisesta eli kroonisesta kivusta kärsii lähes joka viides aikuinen. Moni kivun kanssa kamppaileva kokee, ettei ole saanut hoitoa tai apua vaivaansa. Silloin kivun kierre helposti vain syvenee.

“Pidän erittäin tärkeänä sitä, että asiakas tulee kuulluksi ja saa selityksen ongelmilleen. Kohtaan asiakkaani rauhallisesti häntä kuunnellen”, Klaus Österholm sanoo.

Klaus Österholm ottaa asiakkaita vastaan joka toinen perjantai 11.2.2022 alkaen.

Kroonisen kivun hoito-ohjelmasta apu pitkittyneeseen kipuun

Olemme kehittäneet kipuasiakkaita varten Kroonisen kivun hoito-ohjelman, joka sisältää pitkäaikaiseen kipuun erikoistuneiden fysiatrin ja sairaanhoitajan palvelut. Jos asiakas sitoutuu ohjelmaan, niin jatkossa hän pääsee Medipulssin fysiatrin vastaanotolle muita asiakkaitamme edullisemmin.

Kroonisen kivun hoito-ohjelman aikana fysiatrimme Klaus Österholm ja sairaanhoitajamme Maryam Ratilainen-Elabbasy kartoittavat, mistä kipu on alkanut, miten sitä on hoidettu ja muut asiat, jotka vaikuttavat kivun pitkittymiseen. He etsivät yhdessä sinun kanssasi toimivan tavan hoitaa ja hallita kipua.

“Ajatus on, että asiakas saa pysyvän hoitosuhteen, eikä jää yksin kipunsa kanssa. Meillä on aito halua auttaa kivusta kärsiviä ihmisiä”, sanoo Maryam Ratilainen-Elabbasy.

Lue lisää fysiatrin vastaanotosta

Lue lisää Kroonisen kivun hoito-ohjelmasta