Fysiatrin vastaanotto

Fysiatrimme kuuntelee, hoitaa ja kuntouttaa 

Medipulssin fysiatrin vastaanotolla saat ihmisläheistä ja asiantuntevaa palvelua.

Fysiatrimme Klaus Österholm on erittäin kokenut ammattilainen, joka perehtyy vastaanotollaan asiakkaan fyysisen vaivan lisäksi hänen elämäntilanteeseensa. Jos koet, ettet ole saanut apua muualta, niin kannattaa varata aika Klausille. 

Klaus on valmistunut erikoislääkäriksi vuonna 2012. Hän työskentelee osastonlääkärinä Peijaksen sairaalassa Vantaalla. Hän on työskennellyt myös muilla HUSin fysiatrian poliklinikoilla Helsingissä ja Espoossa.

Fysiatri etsii syyn selkäkivuille ja nivelvaivoille 

Fysiatri tutkii, hoitaa ja kuntouttaa tuki- ja liikun­tae­linten sairauksia ja kiputiloja.  Hänelle kannattaa varata aika, jos sinulla on arkielämääsi haittaava selän, nivelten tai lihasten vaiva.

Fysiatri selvittää vastaanotollaan oireiden syyn ja suunnittelee hoidon. Hän sulkee ensin pois vakavat, tuleh­duk­sel­liset tai leikkaus­hoitoa vaativat tuki- ja liikun­tae­lin­sai­raudet. Fysiatri voi suositella jatko­tut­ki­muksia, kuten magneet­ti­- tai röntgentutkimuksia tai labora­to­rio­ko­keita, jotta vaivan syy selviää.

Häneltä voit saada lähetteen myös kunnalliseen erikoissairaanhoitoon. 

Haittaako krooninen eli pitkäkestoinen kipu elämääsi?

Fysiatrimme Klaus on erikoistunut pitkäkestoisen eli kroonisen kivun hoitoon. Hän pyrkii helpottamaan kipua erilaisilla lääkehoidoilla ja tarvittaessa nivel- tai pehmytkudospistoksilla. Hän voi antaa lähetteen esimerkiksi fysioterapeutin vastaanotolle tai antaa juuri sinun tilanteeseesi sopivia liikuntaharjoitteita. 

Olemme kehittäneet kroonisesta kivusta kärsiville Kroonisen kivun hoito-ohjelman, joka sisältää fysiatrin vastaanoton lisäksi kivunhoitoon erikoistuneen sairaanhoitajamme Maryamin palvelut. 

Asiantuntijamme eivät jätä sinua yksin, vaan etsivät yhdessä sinun kanssasi toimivan keinon kivun hallintaan tai hoitamiseen.

Lue lisää Kroonisen kivun hoito-ohjelmastamme.

Mitä fysiatrin vastaanotto maksaa?

Fysiatrimme pitää vastaanottoa joka toinen perjantai alkaen 11.2.2022. 

30 minuutin vastaanotto maksaa 149 euroa, kun siitä on vähennetty Kela-korvaus. Ilman Kela-korvausta hinta on 165 euroa. 

Jos sitoudut Kroonisen kivun hoito-ohjelmaan, niin fysiatrin 30 minuutin vastaanotto maksaa 99 euroa Kela-korvauksen jälkeen (ilman Kela-korvausta 115,50 €).  

Molemmissa tapauksissa hintaan lisätään vielä toimistomaksu 11 euroa. 

Fysiatrin tekemistä toimenpiteistä veloitetaan erikseen.

Katso hinnat >>

Haluamme tarjota palveluja kohtuulliseen hintaan.  Ajatuksena on, että jokaisella Suomessa asuvalla olisi mahdollisuus laadukkaaseen ja edulliseen terveydenhuoltoon.

Nettiajanvarauksen polku fysiatrin vastaanotolle:

Siirry ajanvaraukseen ja valitse: Yksityisasiakas ->Kiireetön aika asiantuntijalle -> Erikoislääkärit -> 30 min aika fysiatrille

Mitä jos jo varatun ajan joutuu perumaan tai siirtämään?

Voit siirtää tai perua ajanvarauksen veloituksetta viimeistään edellisenä päivänä kello 8–16 ja viikonloppuisin klo 10-16 puhelimitse numeroon 050 323 3300. Muutoin joudumme veloittamaan vastaanottokäynnin hinnan.