Medipulssi logo

Haemme Lääkäriasema Medipulssin työyhteisöön timanttista terveydenhuollon ammattilaista!

Haemme Lääkäriasema Medipulssin työyhteisöön timanttista terveydenhuollon ammattilaista!💙 

Miltä kuulostaa työskentely tiimissä, jossa työnteko on joustavaa ja palkitsevaa? Haluatko olla mukana kehittämässä uuden ja nopeasti kasvavan lääkäriaseman toimintaa? Tule mukaan luomaan Medipulssin historiaa! ☀️ 

Haemme nyt Lääkäriasema Medipulssille asiakaspalveluhenkistä lähihoitajaa tai lähihoitajaksi opiskelevaa, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Tarjoamme monipuolista työtä ammattitaitoisen ja moniammatillisen työyhteisön ympäröimänä ja tukemana. Saat olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa erilaisia prosesseja yhdessä muun tiimin kanssa. Medipulssilla työ ei ole vain toistuvia rutiineja, vaan se on lämminhenkisiä kohtaamista asiakkaiden kanssa sekä inspiroiva työyhteisö. 

Lääkäriasema Medipulssi aloitti toimintansa marraskuussa 2020 Helsingin Malmilla. Olemme joukko lämminhenkisiä terveydenhuollon ammattilaisia. Lääkäriasemalla hoidetaan potilaita vauvasta vaariin, joten pääset kerryttämään arvokasta kokemusta hoitotyöstä. 

Työnkuvaasi kuuluu: 

  • asiakaspalvelu ja lääkäriaseman yleiset kehitystyöt 
  • koronanäytteiden otto ja erilaiset hoidolliset tehtävät 
  • hoidon tarpeen arviointi sekä laadun tarkkailu 
  • tarviketilaukset ja toimistotyö 

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä työyhteisön, jossa kaikki tiimiläiset ovat mukana edistämässä työhyvinvointia. Meille työntekijöidemme viihtyvyys on tärkeää! Medipulssi on joustava ja koulutusmyönteinen työpaikka. Lisäksi tuemme tiimin hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla.✨ 

Kielitaito, kokemus monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa työskentelystä sekä monipuolinen aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi työnhaussa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta, sekä aitoa kiinnostusta työhön. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@medipulssi.fi ja tämä työpaikka voi olla juuri sinun! Haku päättyy 30.9.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Wiam Elfadl (wiam.elfadl@medipulssi.fi)

 

Tehtävä: lähihoitaja, hoitoapulainen

Sijainti: Lääkäriasema Medipulssi, Helsinki

Työsuhteen luonne: kokoaikainen tai osa-aikainen

Työsuhteen muoto: toistaiseksi voimassaoleva

Työaika: 8-20 välillä

Työn aloitus: heti 

Medipulssin työntekijöiden ryhmäkuva.