Lähihoitaja tai lähihoitajaksi opiskeleva, tule meille töihin!

Miltä kuulostaa työskentely tiimissä, jossa työnteko on joustavaa ja palkitsevaa? Haluatko olla osana pandemian taltuttamista? Hae asiakaspalvelutehtäviin uusille koronatestausasemillemme Helsingin Kamppiin ja Itäkeskukseen!

Medipulssi aloittaa nykyistä laajemman koronatestaustoiminnan Helsingissä tammikuussa 2022. Haemme lähihoitajia, lähihoitajaksi opiskelevia tai toimistotyöstä kiinnostuneita henkilöitä, jotka eivät pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Pääset tekemään monipuolista työtä, jossa tukenasi on ammattitaitoinen ja moniammatillinen työyhteisö. Olet arvokas osa tiimiämme eli pääset heti mukaan ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia prosesseja yhdessä muiden kanssa.

Työnkuvaasi kuuluu:

  • Asiakkaiden palveleminen ja asiakasohjaus.
  • Koronanäytteiden otto ja toiminnan varmistus (lähihoitajat/opiskelijat).
  • Toiminnan kehitys ja suunnittelu muun tiimin kanssa.
  • Yhteistyö testaustoimintaa valvovan laboratorion kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen tehtäviin ja työyhteisön, jossa kaikki tiimiläiset ovat mukana edistämässä työhyvinvointia. Meille työntekijöidemme viihtyvyys on tärkeää ja edistämme työhyvinvointia aktiivisesti. Työpaikkana olemme joustava ja koulutusmyönteinen.

Työsuhde solmitaan 3 kk määräaikaisena sopimuksena. Voit tehdä töitä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena työntekijänä, kumpi sinulle parhaiten sopii. Päivittäinen työaika asettuu kello 8-20 välille.

Kielitaito, kokemus monikulttuurisesta asiakaskunnasta ja monipuolinen työkokemus katsotaan eduksi työnhaussa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta työhön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@medipulssi.fi 14.1.2022 mennessä.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Lääkäriasema Medipulssin palvelupäällikkö Wiam Elfadliin: wiam.elfadl@medipulssi.fi tai p. 050 338 0999.