Medipulssi logo

PRP-pistoshoito on luonnollinen tapa elvyttää hiuspohjaa

Hiusten ohentuminen ja harveneminen iän myötä on normaali, joskin harmillinen ilmiö. Myös perinnöllisyys, hormonitasapaino ja jotkut lääkkeet vaikuttavat hiusten kasvuun. Jos haluat elvyttää hiuspohjaasi ja parantaa hiustesi elinvoimaa, niin tule meille PRP-hoitoon.

“Hoito aktivoi elimistön omaa kykyä uusiutua. Eli se on sillä tapaa luonnonmukainen, lääkkeetön hoito ilmiöön, jonka jo nuoretkin ihmiset voivat kokea kiusalliseksi”, kertoo yleislääkäri Abdulsamet Simsek.

PRP-hoito perustuu luonnonmukaisuuteen

PRP (Platelet Rich Plasma) -hoidossa päänahan verenkiertoa ja hiusten juuressa olevia soluja elvytetään asiakkaan omalla veriplasmalla. Hoito nopeuttaa kudosten uusiutumista ja aktivoi elimistön omia paranemismekanismeja.

Omasoluhoidon on todettu useilla ihmisillä parantavan hiusten kasvua, elinvoimaisuutta ja tuuheutta. Se voi myös ehkäistä hiusten lähtöä ja lisätä uusien hiusten syntymistä. Mikroneulaus elvyttää jo itsessään ihoa.

Hiuspohjan PRP-hoito kannattaa uusia

PRP-hoidon lääkäriasemallamme antaa sairaanhoitaja. Käynnin aikana asiakkaalta otetaan verinäyte (10-40 ml), josta verihiutalepitoinen plasma erotetaan sentrifugilla. Tämän jälkeen plasmatiiviste injektoidaan hoidettavalle alueelle. Päänahan ihossa ei saa olla esimerkiksi tulehdusta, kun hoito aloitetaan.

Mikroneulaus uusitaan 3-6- kertaa kuukauden välein, jotta se tuottaisi toivottuja tuloksia. Hoito sopii lähes jokaiselle, mutta se ei tehoa, jos kaljuuntuminen johtuu perinnöllisistä tekijöistä.

Jos kiinnostuit PRP-hoidoista, niin kysy lisää tai varaa aika asiakaspalvelustamme p. 050 323 3300.