Tarjoamme nyt koronatestausta oireettomille

Olemme aloittaneet tekemään oireettomille henkilöille koronatestejä. Yleisin syy testaukseen on tarve saada englanninkielinen koronatodistus (COVID Medical Certificate) matkustamista varten. Koronatestin hinta on 100€. 

Ota passi mukaan, kun tulet testiin. Tarvitsemme passinumerosi koronatodistusta varten.

Testin tulokset tulevat meille vuorokauden sisällä. Esimerkki: Jos olet matkustamassa keskiviikkona, sinun kannattaa varata aika koronatestiin maanantaille. Tiistaina saat tulokset ja mikäli näyte on negatiivinen, saat meiltä koronatodistuksen. Kiireellisissä erityistapauksissa tulokset on mahdollista saada kuudessa tunnissa.

HUOM: sinun tulee selvittää ennen matkaasi kohdemaasi maahantulosäädökset ja todistustarpeet. Nämä vaatimukset ovat maakohtaisia. Osassa maista on esimerkiksi vaatimus, että negatiivinen testi on otettu alle 72 tuntia ennen maahan saapumista. Muista tarkistaa kohdemaasi vaatimukset ennen ajanvaraamista.

Tarkista kohdemaasi vaatimukset täältä

Miten varaat ajan koronatestiin?

  1. Klikkaa tästä itsesi ajanvaraukseen
  2. Valitse “Varaa testi”
  3. Valitse testauspiste
  4. Valitse testi (esim. PCR koronatesti)
  5. Valitse sopiva ajankohta testille
  6. Lisää omat henkilötietosi lomakkeeseen
  7. Valitse maksatko verkossa vai paikan päällä
  8. Tee ajanvaraus loppuun


Mikäli et löydä ajanvarauksen kautta sopivaa aikaa, voit soittaa asiakaspalveluumme 050 323 3300 (Ma-pe 8-16 La 10-16 Su 12-16).

Huom! Medipulssi ei vastaa asiakkaalle koituvista taloudellisista vahingoista kuten lennon menettämisestä, mikäli testitulos on positiivinen.

Annetaan todistus asiakkaalle