Medipulssi logo

Terveydenhoitaja tai työterveyshoitaja, tule töihin Medipulssin työterveyteen!

Haluatko olla mukana kehittämässä uuden ja nopeasti kasvavan yrityksemme työterveyshuoltoa? Miltä kuulostaa työskentely innostuneessa tiimissä, jossa työnteko on joustavaa ja palkitsevaa?

Etsimme nyt terveydenhoitajaa tai työterveyshoitajaa Lääkäriasema Medipulssin työterveystiimiin. Haemme työterveydestä aidosti kiinnostunutta, kehityshenkistä ammatilaista, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Työnkuvaasi kuuluu:

🔹lakisääteisen työterveyshuollon toteuttaminen yhdessä asiakasyritystemme kanssa
🔹osallistuminen työterveyspalveluiden kehittämiseen

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana ideoimassa, kehittämässä ja toteuttamassa työterveyden prosesseja. Työ on kokoaikainen ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Työpaikka sijaitsee Helsingin Malmilla. 

Mitä tarjoamme?

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeä.  Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja moniammatillinen työyhteisö. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön, jossa kaikki ovat mukana edistämässä työhyvinvointia. Meillä on joustavat työajat ja rohkaisemme työntekijöitämme kouluttautumaan. Tuemme tiimimme hyvinvointia myös lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedulla.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään terveydenhoitajan pätevyyttä. Monipuolinen kielitaito, hyvät sosiaaliset taidot ja aikaisempi kokemus työterveydestä katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta asiakastyöstä eri kulttuuritaustoista tulevien parissa, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja aitoa kiinnostusta työterveyshuoltoon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen info@medipulssi.fi ja tämä työpaikka voi olla juuri sinun!

Haku päättyy 13.5.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä. Työn aloitusaika on neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Medipulssin johtava työterveyshoitaja Minna Laine, minna.laine@medipulssi.fi.