Medipulssi logo

Tutustu Medipulssin vastuulääkäriin Abdulsamet Simsekiin

Abdulsamet Simsek on radiologiaan erikoistuva lääketieteen lisensiaatti, Medipulssin vastuulääkäri sekä yksi perustajajäsenistä. Simsekin erityisosaamiseen kuuluu mm. ultraäänen käyttö, erilaisten kiputilojen hoito, infektioiden hoito, ihottumat sekä vuosikontrollit (esim. astma, diabetes, verenpainetauti)

IMG_5497

Mikä sai hakeutumaan lääkäriksi?

Olin 4-vuoden ikäinen, kun sairastuimme äitini kanssa kotimaassamme.  Emme päässeet lääkäriin, koska lähin lääkäri olisi ollut liian pitkän matkan päässä, eikä meillä ollut siihen aikaan autoa. Silloin päätin, että isona minusta tulee lääkäri.

Mikä sai mukaan perustamaan Medipulssia? 

Vastavalmistuneena lääkärinä sekä myös jo opiskeluaikoina huomasin, että perehdytys ja avun saaminen ei aina ollut itsestään selvää. Muun muassa henkilöstövaje ja kiire heijastui perehdytykseen ja riittävän tuen saamiseen. Tästä syttyi halu auttaa vastavalmistuneita lääkäreitä pärjäämään ja onnistumaan lääkärin työssä. Tämän myötä ajatus oman yrityksen perustamisesta syntyi.

Mitä teet tällä hetkellä ja millainen on normaali työpäiväsi lääkärinä

Olen yksi Medipulssin perustajajäsenistä. Medipulssissa minulle on tärkeää olla yksi vaikuttaja muiden joukossa meidän upeassa tiimissämme. Tiiminä päätämme yhdessä asioista. Olen myös radiologiaan erikoistuva lääkäri. Teen vastaanottotyötä sekä Medipulssissa että terveyskeskuksessa. Päivystän säännöllisesti eri toimipisteissä. Osallistun myös koulutuksien pitämiseen, jotka ovat kohdistettu erityisesti lääkäriopiskelijoille sekä vasta valmistuneille lääkäreille. 

Mistä pidät eniten työssäsi ja kenelle lääkärin työ sopii?

Pidän eniten työssäni potilaiden auttamisesta ja näen tärkeänä myös lääkäreiden kouluttamisen ja perehdyttämisen. Parasta on nähdä, kun lääkäri kehittyy jatkuvasti työssään. Se motivoi myös itseä kehittymään entistä kovemmin. Mielestäni lääkärin työ sopii kaikille jotka ovat valmiita auttamaan toisia missä ja milloin tahansa.

Terveiset ja vinkit tuleville Medipulssin lääkäreille ja kandeille

Medipulssi on valmiina tukemaan, kouluttamaan ja auttamaan juuri sinua, joka epäröit uuden urasi alkuvaiheessa ottaa ensimmäistä askelta työelämään. ’’