Medipulssi logo

Miksi Medipulssi

Olemme kolmen lääkärin perustama kotimainen yritys, joka tarjoaa lääkäreiden rekrytointipalveluita eri paikkakunnille Suomessa. Työskentelemme myös itse yrityksen välittäminä lääkäreinä eri päivystyspisteissä. Näin pyrimme saamaan ajankohtaista tietoa työskentelyolosuhteista sekä asiakkaiden tarpeista. Meiltä löytyy erityisosaamista kirurgian, radiologian ja lastentautien osa-alueista ja omaamme vuosien kokemuksen työskentelystä sisätautien ja yleislääketieteen päivystyksien parissa.

Olemme koonneet alle muutamia etuja Medipulssin kanssa työskentelystä:

Ammatillisen kehityksen tukeminen

Panostamme perehdytykseen ja järjestämme säännöllisesti koulutuksia. Koulutuksemme ovat todella suosittuja ja Medipulssin lääkärinä sinulla on niihin ensisijainen pääsy.

Aiempiin koulutuksiimme voit tutustua täällä

Kilpailukykyinen palkka

Hyvä palkka, parempi mieli. Ammattilaiset ansaitsevat työpanoksestaan reilun korvauksen. 

Joustava palvelu

Olemme pieni ja ketterä tiimi, jonka tuki on käytössäsi joustavasti myös toimistotuntien ulkopuolella. Autamme majoituksissa, kuljetuksissa sekä muissa käytännön asioissa, jotta sinä voit keskittyä potilastyöhön.

Sopivasti töitä sopivaan aikaan

Tarjoamme lyhyitä ja pidempiä työjaksoja sekä yksittäisiä vuoroja, jotka pyrimme neuvottelemaan juuri sinulle sopivaan ajankohtaan.

Konsultaatiotuki

Mikäli potilastilanne mietityttää, niin ei hätää! Luomme jokaiselle lääkärillemme sähköisen konsultaatiotukiryhmän. Siellä sinua palvelevat kolme kokenutta vastuulääkäriämme.
 

Kiitos, että luit tänne saakka.

Mikäli jokin asia  jäi vielä askarruttamaan mieltäsi, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä.


Yhteistyöterveisin

Mahba ja Zaki

Mahba Mohamed
Vastuulääkäri
040 7708 006
mahba.mohamed@medipulssi.fi

Zaki Azedani
HR-Koordinaattori
050 321 6650
zaki.azedani@medipulssi.fi