Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä joko pidempää sijaisuutta, lyhyttä jaksoa tai yksittäisiä päiviä sinulle sopivina ajankohtina. Haemme tehtäviin lääketieteen kandidaatteja sekä valmistuneita lääkäreitä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, konsultaatiotuen lääketieteen kandidaateille ja lisensiaateille, sekä henkilökohtaisen perehdytyksen eri päivystyspisteissä. Lisäksi järjestämme säännöllisesti koulutuksia lääketieteen kandidaateille ja vastavalmistuneille lääkäreille.

Odotamme sinulta kiinnostusta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja huolellisuutta sekä ennen kaikkea halua oppia ja kehittyä alallasi. Ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Viisi etua Medipulssin kanssa työskentelyssä:

Ammatillisen kehityksen tukeminen

Panostamme perehdytykseen ja järjestämme säännöllisesti koulutuksia. Koulutuksemme ovat todella suosittuja ja Medipulssin lääkärinä sinulla on niihin ensisijainen pääsy.

Aiempiin koulutuksiimme voit tutustua täällä

Kilpailukykyinen palkka

Hyvä palkka, parempi mieli. Ammattilaiset ansaitsevat työpanoksestaan reilun korvauksen. 

Joustava palvelu

Olemme pieni ja ketterä tiimi, jonka tuki on käytössäsi joustavasti myös toimistotuntien ulkopuolella. Autamme majoituksissa, kuljetuksissa sekä muissa käytännön asioissa, jotta sinä voit keskittyä potilastyöhön.

Sopivasti töitä sopivaan aikaan

Tarjoamme lyhyitä ja pidempiä työjaksoja sekä yksittäisiä vuoroja, jotka pyrimme neuvottelemaan juuri sinulle sopivaan ajankohtaan.

Konsultaatiotuki

Mikäli potilastilanne mietityttää, niin ei hätää! Luomme jokaiselle lääkärillemme sähköisen konsultaatiotukiryhmän. Siellä sinua palvelevat kolme kokenutta vastuulääkäriämme. 

Ota yhteyttä

“Olen tyytyväinen työskentelyyn Medipulssilla. Kaikki käytännön asiat ja tiedotus sujui todella hyvin. Medipulssin porukka on ystävällisiä ja rentoja tyyppejä, joiden kanssa oli helppo sopia asioista ja myös työsuhteen pidentäminen spontaanisti onnistui muutamassa päivässä. Iso suositus!”

- Sesilia Jääskeläinen

“Medipulssi on tarjonnut koko työsuhteen ajan hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Yrityksen henkilöstö on ollut poikkeuksellisen ystävällistä ja helposti lähestyttävää. Alan suurimpiin toimijoihin verrattuna palkkaus on ollut hyvin kilpailukykyinen. Medipulssi on osoittanut lisäksi kombinaation joustavuutta ja sinnikkyyttä työsopimusta koskevissa neuvotteluissa työn tilaajatahon kanssa.”

- Kalle Kantola

“Äärettömän joustava konsultaatiotuki niin kandeille kuin kokeneemmillekin lääkäreille matalalla kynnyksellä, avoin ja joustava porukka kaikin puolin. Työmahdollisuuksissakaan ei moittimista. Suosittelen lämpimästi.”

- Ayaanle Warsame

previous arrow
next arrow
Slider