Medipulssi logo

Lääketieteen kandidaateille

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä joko pidempää sijaisuutta, lyhyttä jaksoa tai yksittäisiä päiviä sinulle sopivina ajankohtina. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, konsultaatiotuen sekä henkilökohtaisen perehdytyksen työpisteeseen. Lisäksi järjestämme säännöllisesti maksuttomia koulutuksia lääketieteen kandidaateille ja vastavalmistuneille lääkäreille.

Pääset työskentelemään uran alkutaipaleella turvallisessa ja kehittävässä ympäristössä.

Viisi etua Medipulssin kanssa työskentelyssä

Ammatillisen kehityksen tukeminen

Panostamme perehdytykseen ja järjestämme säännöllisesti koulutuksia. Koulutuksemme ovat todella suosittuja, ja Medipulssin lääkärinä sinulla on niihin ensisijainen pääsy.

Tutustu koulutuksiimme

Joustava palvelu

Olemme pieni ja ketterä tiimi, jonka tuki on käytössäsi joustavasti myös toimistotuntien ulkopuolella. Autamme majoituksessa, kuljetuksessa sekä muissa käytännön asioissa, jotta sinä voit keskittyä potilastyöhön.

Kilpailukykyinen palkka

Hyvä palkka, parempi mieli. Ammattilaiset ansaitsevat työpanoksestaan reilun korvauksen. 

Sopivasti töitä sopivaan aikaan

Tarjoamme lyhyitä ja pidempiä työjaksoja sekä yksittäisiä vuoroja, jotka pyrimme neuvottelemaan juuri sinulle sopivaan ajankohtaan.

Konsultaatiotuki

Mikäli potilastilanne mietityttää, niin ei hätää! Luomme jokaiselle lääkärillemme sähköisen konsultaatiotukiryhmän. Siellä sinua palvelevat kolme kokenutta vastuulääkäriämme. 

Ota yhteyttä

Ole meihin yhteydessä täyttämällä alla oleva lomake. Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.