Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä joko pidempää sijaisuutta, lyhyttä jaksoa tai yksittäisiä päiviä sinulle sopivina ajankohtina. Haemme tehtäviin lääketieteen kandidaatteja sekä jo valmistuneita lääkäreitä. Palkkaamme tiimiimme myös hammaslääkäreitä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, konsultaatiotuen sekä henkilökohtaisen perehdytyksen eri toimipisteissä. Lisäksi järjestämme säännöllisesti koulutuksia, jotka ovat olleet todella pidettyjä.

Odotamme sinulta kiinnostusta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja huolellisuutta sekä ennen kaikkea halua oppia ja kehittyä alallasi.

Viisi etua Medipulssin kanssa työskentelyssä:

Ammatillisen kehityksen tukeminen

Panostamme perehdytykseen ja järjestämme säännöllisesti koulutuksia. Koulutuksemme ovat todella suosittuja ja Medipulssin lääkärinä sinulla on niihin ensisijainen pääsy.

Aiempiin koulutuksiimme voit tutustua täällä

Kilpailukykyinen palkka

Hyvä palkka, parempi mieli. Ammattilaiset ansaitsevat työpanoksestaan reilun korvauksen. 

Joustava palvelu

Olemme pieni ja ketterä tiimi, jonka tuki on käytössäsi joustavasti myös toimistotuntien ulkopuolella. Autamme majoituksissa, kuljetuksissa sekä muissa käytännön asioissa, jotta sinä voit keskittyä potilastyöhön.

Sopivasti töitä sopivaan aikaan

Tarjoamme lyhyitä ja pidempiä työjaksoja sekä yksittäisiä vuoroja, jotka pyrimme neuvottelemaan juuri sinulle sopivaan ajankohtaan.

Konsultaatiotuki

Mikäli potilastilanne mietityttää, niin ei hätää! Luomme jokaiselle lääkärillemme sähköisen konsultaatiotukiryhmän. Siellä häntä palvelevat kolme kokenutta vastuulääkäriämme. 

Ota yhteyttä